- AutorOdp.
- 11 lipca 2019 at 12:29
Powiedzcie mi co myślicie o F*** Friends? Czy jest to zdrowe? Co jak druga strona się zakocha? lekko przerąbane. Ale przynajmniej jakieś przyjemnośći z tego płyną.
12 lipca 2019 at 15:37yyyy. Jeśli ktoś tak potrafi, i nie uważa tego za złe to może jest to rozwiazanie na zaspokojenie swoich potrzeb.
Chyba bym nie umiała, a może zależy od czasu miejsca i osoby?
Nie wiem
12 lipca 2019 at 15:42No co za dyrdymały. Jak można się pieprzyć ot tak?
Za to jak ładnie nazwane. Kolega ma fucking Friendzę,a nie laskę do dymania. No pięknie!
16 lipca 2019 at 15:29Fajnie, dopóki masz dystans i innych kolegów na boku, którzy odciągają Twoje myśli.
Ale wydaje mi się, że to szczególna bliskość i prędzej czy później pojawi się zaangażowanie, zazdrość i chęć, aby mieć kogoś na wyłączność… takie naturalne oczekiwania, jak w związku.
Choć niestety są i ludzie-zwierzaki, którzy chcą tylko zaspokoić swoje potrzeby. :/
3 września 2019 at 10:58Dokładnie, aby to działało to trzeba mieć kilku takich friendsów. Jeżeli jest tylko jeden to jest duża szansa, że on lub Ty się w kimś zakochacie. Moim zdaniem nie warto się tak bawić, bo monogamia to najlepsze rozwiązanie.
- AutorOdp.