- AutorOdp.
- 24 maja 2010 at 20:46
czas kupić mieszkanko i przeglądałam wiele ofert, ale w sumie to już sama nie wiem co wybrać, jest kilka wolnych mieszkań na osiedlu białołęka, nawet rabat dają, okolica ładna ale czy nie za daleko od centrum?
jakie macie dożwiadczenia z mieszkaniami? opłaca się brać dalej? – niby cisza i spokój, ale z drugiej strony daleko :/15 czerwca 2010 at 20:47mieszkanie w mieżcie czy raczej na obrzeżach? daj jakież konkretne wymagania to może uda się coż poradzić 🙂
17 czerwca 2010 at 16:36W Białołęce trzeba uważać, bo tam oczyszczalnia jest i jak wiatr zawieje, to cały aromat niesie się po okolicy. Proponuję się tam przejechać i zobaczyć, czy wszystko Ci odpowiada 🙂 Ja bym tak zrobiła.
17 czerwca 2010 at 20:38no włażnie w białołęce oglądałam mieszkania w Twoim Osiedlu Białołęka – ale żadnego smrodu na szczężcie nie było 🙂
18 czerwca 2010 at 01:07ja mieszkam z dala od centrum
i bardzo sobie chwalę takie rozwiązanie
mam żcieżki rowerowe, park, lasy niedaleko,
baseny chyba ze trzy, dużo placów zabaw dla dzieciale to nie Białołęka jest 🙂
uważaj tylko na osiedle typu pustynia z blokami
żadnych drzew, żcieżek, nigdzie pójżć…i z sąsiadami okno w okno21 czerwca 2010 at 19:34no na tej białołęce deweloper postanowił przekazać chyba coż ok 10000zł żeby mieszkańcy mogli sobie sami wybrać czy plac zabaw, jeżeli tak to jak duży, czy jakąż inna infrastrukture – chyba dobre rozwiązanie 🙂
22 czerwca 2010 at 14:12Na białołęce mieszka sporo moich znajomych (dla młodych studentów to jedyna dzielnica Warszawy w której mieszkania do wynajęcia mają cenę do przełknięcia)Bardzo sobie chwalą cisze i spokój a także bliskożć Wisły nad którą robimy ogniska. W lecie naprawdę super,ale w zimie to trochę za daleko od centrum jak dla mnie.
25 czerwca 2010 at 20:39szczerze to myżlałam o Twoim Osiedlu Białołęka -mają jeszcze kilka ostatnich mieszkań, ale trzeba się w miare szybko decydować
28 czerwca 2010 at 19:04to chyba na tym włażnie osiedlu można liczyć na zniżke na mieszkania i dodatkowo na miejsce parkingowe 🙂
30 czerwca 2010 at 20:11no włażnie to osiedle miałam na myżli pisząc o zniżkach, asbud daje do tego miejsce parkingowe i chyba coż jeszcze, ale nie pamiętam :/
8 lipca 2010 at 20:57dzwoniłem dzisiaj do nich i zostały im jeszcze tylko 2 mieszkania, zatem jeżeli chcesz sie załapać to szybko musisz to robić 🙂
12 lipca 2010 at 18:43dzięki za info – troche się zagapiłam i niewiele by zabrakło, a nei załapałabym się na to mieszkanie – ufff…
22 stycznia 2013 at 22:14[usunięto_link] wrote:
to chyba na tym włażnie osiedlu można liczyć na zniżke na mieszkania i dodatkowo na miejsce parkingowe 🙂
Ja mieszkam na Białołęce 🙂 Faktycznie mieszkanie dało się kupić z dużym rabatem, ale to też chyba dzięki profesjonalnym negocjacjom z deweloperem. I na pewno warto do pomocy zatrudniać zawodowych negocjatorów.
W każdym razie mieszka się mi naprawdę fajnie. Jasne są plusy i minusy Białołęki, ale jestem zadowolona 🙂30 stycznia 2013 at 17:20Chyba jest jednak więcej plusów niż minusów mieszkania w tej dzielnicy:) Tutaj im bliżej centrum tym większy zgiełk i hałas,o tym także nie można zapominać. To jedna z włażciwożci mieszkania w dużym mieżcie:)
27 maja 2015 at 10:48Mimo wszystko to Warszawa więc ceny mieszkań i tak są bardzo duże,czasem ogromne,nawet w dzielnicy o której piszecie. Może nie jest to żcisłe centrum,ale jednak trzeba sie liczyć z kosztami,szczególnie uwzględniając ceny prosto od deweloperów.
- AutorOdp.