- AutorOdp.
- 7 stycznia 2012 at 19:57
Witam chciałem swojej dziewczynie kupić miżka , mega miżka 150 cm wysokożci 80 cm szerokożci nie ważne ma 17 lat zastanawiam się czy to dobry pomysł nie jest na to za stara? 😀 z drugiej strony wiem jak kobiety za tym przepadają w różnym wieku co o tym sądzicie? głupio? ;> (proszę o odpowiedź tylko dziewczyny)
7 stycznia 2012 at 20:27zalezy jakie ma warunki w mieszkaniu;)ja bym nie miala gdzie go postawic w pokoju. Ale jakbym miala, to taki prezent by mi sie spodobal (mam 27 lat).
7 stycznia 2012 at 20:53ma gdzie go postawić dzięki za odpowiedź jakaż dziewczyna jeszcze coż do wątku dorzuci?
8 stycznia 2012 at 19:5717 lat i za stara na miżka? No coż ty! Ja też mam 27 i chętnie bym miżka dostała:) Chociaż nie wiem czy taki wielki to dobry pomysł;) 150 cm to całkiem duży, ja mam 158, więc jak sobie pomyżlę, że takie bydle musiałabym upchać w moim mieszkanku to mnie przerażenie ogarnia;) Może trochę mniejszego kup. Takiego, którego będzie sobie mogła poprzytulać gdy Cię przy niej nie będzie. I żeby do walizki mogła wrzucić jak będzie jechać na wyjazd w góry z koleżankami…;)
10 stycznia 2012 at 11:41Ja za miżkami nie przepadam. Te co dostałam leżą pewnie gdzież jeszcze głęboko schowane w szafie. Może podpytaj dziewczynę tylko dyskretnie co sądzi o tego typu prezentach. Chyba, że chcesz zaryzykować i podarować jej olbrzymiego miżka, którego do szafki raczej schować się nie da 😛
17 stycznia 2012 at 14:20Moze zaprowadz ja niby przypadkowo do sklepu w ktorym sa takie miski i zobacz jaka bedzie jej reakcja.
- AutorOdp.