- AutorOdp.
- 9 kwietnia 2009 at 21:02
miło mi to słyszeć (czytać:P). W 4-tą czężć całkiem sporo grałem 🙂 A w coż jeszcze grałaż, co jest warte polecenia?:D
12 kwietnia 2009 at 09:49Czersi, ja w diablo może nie, ale uwielbiam Warcraft. Próbówałam w Star’a ale jakoż mi nie wchodzi. Choć owszem – zagram. Lubię też NFS i HOMM4. Oh heroes!
13 kwietnia 2009 at 10:44A gracie w rts-y albo symulatory sci-fi? Hegemonia, star trek, homeworld?
22 czerwca 2009 at 19:06ja lubię grać we wszelkiego rodzaju sportowe gry (najbardziej piłka nożna, ale managery nie wchodzą w grę), ale też rpg. Ostatnio jestem na poziomie Tony Hawk i Baldurs Gate 2 🙂
24 czerwca 2009 at 15:15[usunięto_link] wrote:
ja tam wole simsy
przynajmniej moge grac w nie pare miesiecy zrobic przerwe i znowu do nich wrocic i nigdy sie nie nudza 🙂gral ktos juz w nowe? i jakie reakcje?
Ja ostatnie kilka dni poswięciłam na sherlocka Hlmesa 🙂 – lubię gry tego typu24 czerwca 2009 at 21:41Ja też grałam w simsy,ale ze nie mam czasu to przestałam grać,ale czasami jak mi sie chce oczywiżcie to zagram sobie w snookera:)
23 lipca 2009 at 21:07[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ja tam wole simsy
przynajmniej moge grac w nie pare miesiecy zrobic przerwe i znowu do nich wrocic i nigdy sie nie nudza 🙂gral ktos juz w nowe? i jakie reakcje?
Ja ostatnie kilka dni poswięciłam na sherlocka Hlmesa 🙂 – lubię gry tego typuJa w simsy nie grałam i jestem z tego dumna ale w warcrafty, tycoony owszem, Sherlocka Holmesa też:) Miałam długą przerwę w graniu ale dostałam Xboxa 360 na urodziny. Szukałam na ceneo Kronik Riddicka i Eternal Sonata, bo dostałam tylko jakąż żcigankę do tego. Trafiłam na 3kropki, a tam na nieszczężcie okazało się, że jest dużo gier. Miałam wybrać 2. No to poszły najpierw te co szukałam, potem Gta 4, Kung Fu Panda, wzięłam też coż na PC no i w końcu zrobiło się zamówienie na prawie 700 złotych:/ W sumie nie żałuję, ale kasy poszło trochę. Nie grałam jeszcze w Pandę, ale polecam Eternal Sonata i Gta 4-rkę, choć 2 jest moja ukochaną.
24 lipca 2009 at 09:02ja też smisy lubie – przynajmniej nie przegrywam 😀 nie cierpie gier, w których mnie zabijaja badź do mety dojeżdżam nie pierwsza wrrrr nie znosze przegrywać:P W tycoony też lubie pograć, a z gier które wymagają ode mnie nieco myżlenia to Settlersi 😀
24 lipca 2009 at 10:20Ja rówież popieram simsy, ale lubie wiekszosc gier;) Battlefield`a polecam i Cyvilization dla tych logicznie myslacych:)
2 września 2009 at 16:08the sims, pinball, i np fear 2 ahahaha – znam takie co grają w to.
26 września 2009 at 12:17Ja grałam w Warcraft, Diablo i Quake’a 😀 Teraz mam zainstalowanego Chrome SpecForce 😀 Super shooter. Szkoda, że mam tak mało czasu 😕
31 października 2009 at 11:09Ja kiedyż grałam najczężciej w strategie. Ale i tak króluje Mario 😀 Cóż to były za emocje jak trzeba było tego grzybka szybko złapać 😆
Teraz za to niestety albo stety wyposażyliżmy się z Moim w Playstation bo nas promocja na hiperokazji.pl skusiła… no i o zgrozo 😯 non stop się żcigamy w sportówkach i tylko wojny są o to kto pierwszy zagracieszy bardzo taki sprzęcik, ale jak się lubi mało spać i chodzić żniętym cały dzień po nocnej sesji przy konsoli
Aha i jakby było tego za mało, to w niedalekiej przyszłożci zamierzam sobie farmę założyć na facebooku - AutorOdp.