Gracie czasami w sieci?

• Autor
    Odp.
  • Bialoglowa
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Hej dziewczyny! Macie jakies swoje ulubione gry w sieci, ktore was wciagly? Ja osobiscie grywam na fb, ale czasami skusze sie tez na cos mocniejszego np. steam itp. 馃檪 Uwazacie wogole, ze takie hobby jest kobiece czy to raczej tylko dla facetow?

Bialoglowa
    Member
    • Bywalec

Myslalam raczej nad grami przegladarkowymi typu plemiona, metin itk. Mam pare znajomych, ktore rowniez ta wciaglo, chociaz wiekszosc graczy to jednak chyba faceci

Tusiak
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

@izaczek wrote:

Uwazacie wogole, ze takie hobby jest kobiece czy to raczej tylko dla facetow?

scrabble przez net to jest to 馃檪

Popieram, Ja nawet wol臋 gra膰 w Scrabble przez Internet, bo punkty same si臋 licz膮 i nie trzeba planszy przekr臋ca膰 :). Zreszt膮 艂atwiej w艂膮czy膰 gr臋 w przegl膮darce, ni偶 zebra膰 znajomych do gry.[usuni臋to_link] wrote:

Myslalam raczej nad grami przegladarkowymi typu plemiona, metin itk. Mam pare znajomych, ktore rowniez ta wciaglo, chociaz wiekszosc graczy to jednak chyba faceci

Te偶 mi si臋 wydaje, 偶e wi臋kszo偶膰 to faceci. Mnie takie gry troch臋 nudz膮 i chocia偶 niekt贸re znam (np. Travian), to gra w nie trwa艂a kr贸tko.

Olusia
    Member
    • Temat贸w: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Kiedy偶 grywa艂am cz臋偶ciej, teraz brak mi czasu…
    mo偶e i lepiej, bo gry strasznie wci膮gaj膮 馃槷

Panienka2
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

no dobra, a wiec po kolei: gralam juz w Wow, Last Chaos, AOC (ale tylko krociutko), potem w margonem, w Silkroad Online…i wiele wiele innych gier. Pewnie sie dziwicie, ze az tyle ich jest, ale przyznam sie bez bicia, ze dostalam paysafe na urodzinki i dlatego gralam jak szalona! Teraz sie troche uspokoilam 馃槅 , ale nie uwazam, ze takie gry sa tylko dla facetow! Kobiety, przeciez jestesmy w 21 wieku!

Cebula
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 82
    • Sta艂y bywalec

Na szcz臋偶cie zanim pozna艂am gry typu WoW to ju偶 odzwyczai艂am si臋 od grania – tak jak kiedy偶 mog艂am gra膰 godzinami, tak od kilku lat po p贸艂-godzinie gry mnie ju偶 nudz膮.
    Jedyne w co czasem gra艂am przez sie膰 to gry na kurniku XD

Bialoglowa
    Member
    • Bywalec

Rzeczywiscie gry potrafja wciagnac, czasami faktycznie troche zal mi czasu ktory spedzam na kompie.. ale jak sie juz raz czlowiek wciagnie, to potem trudno przestac 馃槈 pozytym gry przegladarkowe potrafia tez niezle kosztowac, jesli chce sie dojsc jak najdalej

Panienka2
    Member
    • Zapaleniec

a gdzie tam, pare dolcow to przeciez nic! 馃槅 a tak na serio, to nigdy nie wydalam wiecej niz 20 zloty, w sumie mam wprawdzie zazwyczaj paysafecard pod reka, ale nie znaczy to, ze caly czas kupuje sobie jakies tam itemy. Jak sie da bez nich grac, to gram dalej za darmo.

martatroc
    Member
    • Odp.: 90
    • Sta艂y bywalec

Moje to scrabble i mahjong 馃檪

Bialoglowa
    Member
    • Bywalec

Taka gra bez dokupowania dodatkowych elementow, raczej daleko nie zaprowadzi, zazwyczaj jest tak ze im wyzszy level tym wiekszego wyposazenia potrzebujesz, zeby przejsc dalej

Bialoglowa
    Member
    • Bywalec

Hmm mowiac szczeze pierwsze slysze, co to za gra? Mam na mysli z jakiego rodzaju? I sadzac po wszesniejszych odpowiedziach chyba jednak nie tylko mezczyzni graja w sieci 馃槈

Panienka2
    Member
    • Zapaleniec

kto ma racje ten ma racje! 馃槅 W sumie cieszy mnie to bardzo, ze tyle kobiet gra, bo juz sie zaczelam martwic, ze bede jedyna 馃槈 . A tak na serio, to ostatnio chwali duzo ludzi margonem, nie wiem, czy ta gra sie polepszyla, czy co, bo gralam w nia dawno temu i mnie szczerze powiedziawszy nie za bardzo pociagala. Gralisice juz w nia moze?

Bialoglowa
    Member
    • Bywalec

Hmm Margonem, dawno temu w to gralam, ale w sumie tylko dlatego ze mialam 20 zl na psc i chcialam je jakos spozytkowac, a gra sama w sobie jest ok, polecilabym ja wszystkim tym, co szukaja czego lagodniejszego

filipa
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ja gram w tysi膮ca na kurniku. Bardzo to lub臋.

Bialoglowa
    Member
    • Bywalec

Ostatnio cos fajnego odkrylam: world of ants, podobne do wszystkich gier na facebooku 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Gracie czasami w sieci?"

Przewi艅 na g贸r臋