• Autor
    Odp.
  • Panienka2
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

To jak widz臋,nie tylko ja mam hopla na punkcie gier komputerowuch.Na fb te偶 pr贸bowa艂am, zreszt膮 ch臋tnie gram w r贸偶ne gry i to ci膮gle wyszukuj臋 nowych,bardzo lubi臋 r贸偶ne platformy z grami.Ale zazwyczaj wybieram gry darmowe,a skoro ju偶 trzeba co偶 dokupi膰,to z b贸lem ale inwestuj臋 troszk臋 grosik贸w z mojej paysafecard.Bo niestety,ale trzeba si臋 pilnowa膰,czasem pisze,偶e gry s膮 darmowe,a potem okazuje si臋,偶e trzeba p艂aci膰,dobrze jak si臋 ma pod r臋k膮 paysafecard,bo je偶li nie to klapa.A je偶eli chodzi o steam,to jest nawet fajny.Par臋 razy tam patrza艂am,probowa艂am,ale co偶 nie tego.Za to na bigpoincie jest gier bardzo du偶o,nie wiadomo jak膮 wybra膰,a ostatnio w Google szuka艂am gier i tam jest ich ca艂a masa,przygodowe-bieganie strzelanie,skakanie,r贸偶ne strzelanie do b膮belk贸w,zbijanie.Zw艂aszcza te przygodowe bardzo wci膮gaj膮.Dobra jest te偶 gra w Backgammona,kulki/5 w jednym kolorze i znikaj膮,a kolor贸w jest chyba 6 r贸偶nych/super.Jest w czym wybiera膰,trylko,偶eby by艂o na tyle czasu.Ale dla przyjemno偶ci zawsze cos si臋 wykroi.Powodzenia i pozdrawiam wszystkie graczki,bo to przecie偶 nie tylko dla facet贸w i nie ma si臋 czego wstydzi膰 swoich s艂abo偶ci,bo ja mam tak ju偶 od do偶膰 dawna i jest mi z tym superowo.Do us艂yszenia.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Gracie czasami w sieci?"

Przewi艅 na g贸r臋