- AutorOdp.
- 7 sierpnia 2012 at 11:40
Jak spędzacie wolne chwile, jeżli chcecie się odprężyć? zapomnieć o troskach dnia codziennego.? Mnie się to udaje,kiedy zaczynam sobie pykać w różne komputerowe gry, których jest pełno w Internecie.Czasami w darmowe, czasami w płatne,bo ciekawsze, zwłaszcza jeżli posiadamy psc, wtedy nic nie jest nie możliwe.Pozdrawiam. 🙂
31 sierpnia 2012 at 09:35Gry mogą uzależniać ale tak jest ze wszystkim, trzeba poprostu znać granice kiedy przestać, jak czasami mam chwile to w coż zagram, jakoż ulubionych nie mam ale lubie ogólnie bigpoint
1 października 2012 at 06:06@Salomea wrote:
Ja swojego czasu równo cięłam w WOW’a, ale wtedy miałam sporo czasu. Mogłam siedzieć wtedy godzinami przed komputerem i grać – żwiat dla mnie nie istniał. Aczkolwiek nie jest to dobre rozwiązanie, bo gry komputerowe strasznie uzależniają i jeżeli ktoż nie ma silnej woli to wirtualna rzeczywistożć może go pochłonąć.
Teraz? Muszę mieć naprawdę dużo wolnego czasu (którego oczywiżcie nie mam) by pograć w Battlefield Heroes’ów chociaż staram się unikać spędzania wolnych chwil przed komputerem – jest tyle innych ciekawych zajęć. 🙂
A tutaj premiera kolejnego dodatku do wowa 😛 i znowu kilka tygodni z życia stracone 😛
Ehh…dlaczego ciężko poznać kobietę w „realu”: która lubi sobie pograć na kompie… szacun za WoW’a 😉 - AutorOdp.