• Autor
    Odp.
  • madgus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Pod prawą pacha,kilka dni temu pojawił mi sie guzek pod skorą wielkosci ziarenka grochu.Przy dotykaniu bardzo bpli,także przy podnoszeniu ręki.Co to może być?martwie sie.

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

moze to być trzyrak[wrzód] mój kolega miał kiedys takie cos pod pachą to był taki wielki pryszcz. A u ciebie jak to wygląda?

madgus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Jesli chodzi o wyglad to na zewnatrz nic nie widać.Skóra jest gladka,bez zadnych zmian w kolorze.Jednak jest wyczuwalny pod skóra.

mia1980
    Member
    • Maniak

może sie przeciążyłas i cos ci wyskoczyło ale dla pewnożci idź do lekarza mysle ze to nic groźnego

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

moze to byc chlonnniak – guz na wezlach chlonnych ale najlepiej bedzie jak pokarzesz to lekarzowi.

mia1980
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

moze to byc chlonnniak – guz na wezlach chlonnych ale najlepiej bedzie jak pokarzesz to lekarzowi.

no własnie moze to być cos z węzłami chłonnymi

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

ja mam cos takiego ,ale na plecach i to sie nazywa tluszczak.Ale nigdy nie ma dwoch takich samych przypadkow.
    U mnie – wystarczy zabieg.

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

ehhh… ja mam cos takiego od nastu lat i bylam u lekarzy i specjalistow i zaden mi NIC nie wykryl chociaz jest czuc ta „kulke” i boli przy dotyku 😡
    bezsens 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " guz pod pachą"

Przewiń na górę