- AutorOdp.
- 2 sierpnia 2008 at 11:21
Lubie pic herbatę.Zazwyczaj piję czarna,ale moją ulubiona jest czerwona herbata pu-erh.Również ma działanie oczyszczające,wypłukuje z organizmu toksyny i spala tkankę tłuszczową 😉 moja rodzina nie cierpi jej aromatu(jak dla mnie trąci rybami),ale w smaku naprawde jest dobra 🙂
2 sierpnia 2008 at 11:49ja nałogowo pije zieloną, która też jest bardzo zdrowa 😉
8 sierpnia 2008 at 22:23ja pijam zielona – liptona 🙂
13 sierpnia 2008 at 12:13zielona
miętowa
melisa
żurawinowanałogowo – zielona 🙂
23 września 2008 at 18:57a biala herbate nikt nie pije?
ma te same wlasciwosci co zielona herbata,tylko w smaku jest o wiele lepsza 🙂24 września 2008 at 11:34ja pijam! taką z bambusem, jest przepyszna ale w smaku wolę jednak zieloną 😉
28 października 2008 at 14:24ja ostatnio piję verbenę… spróbujcie na wieczór po kolacji. jest niesamowita. teraz to dla mnie taki wieczorny odprężacz… ;-))
2 grudnia 2008 at 20:29herbata jest dobra na wszystko… od zielonej poprez czerwoną czy nawet zwykła czarna na biegunkę – co z tego skoro wole kawę ?:(
4 grudnia 2008 at 18:42że herbata jest cudowna to wiem, zwłaszcza zielona, ale że czarna jest dobra na biegunkę to nie wiedziałam ❓ Ja uwielbiam pić herbate, za to kawy nie piję w ogóle 😀
19 grudnia 2008 at 15:02dostałam dzisiaj herbatkę jażminową.. pachnie przecudownie, myżlę, ze sobie zaparzę wieczorkiem a potem kieliszek cytrusowego cin&cina… na pewno ukoiło by me nerwy, związane z uczelnią i trochę zrelaksowało.. jeszcze masaż stóp by się do tego przydał
20 grudnia 2008 at 11:59Zielona herbata ma rzeczywiżcie specyficzny smak, ale ja od razu się do niej przekonałam 🙂 Od jakiegoż czasu próbuję zastąpić kawę zielonym eliksirem włażnie. Sukces jak dotąd połowiczny, ale i tak widzę postęp, bo z 4 kubków kawy dziennie zostały tylko 2 😀
15 stycznia 2009 at 14:10[usunięto_link] wrote:
a biala herbate nikt nie pije?
ma te same wlasciwosci co zielona herbata,tylko w smaku jest o wiele lepsza 🙂Pije;]
Dostałem w ubiegłym tygodniu białą herbatę w postaci zamkniętego kwiatka – uwaga – to naprawdę jest kwiat. Jeszcze nie zaparzyłem go – czekam na specjalną okazję. Ponoć jak zaleje się go gorącą wodą ten kwiat się otwiera – zwyczajnie kwitnie:) A herbata jest wyżmienita.Jeżli któraż z Was, wie gdzie coż takiego można kupić – proszę o namiary. Wiem, że jeden mi na długo nie wystarczy.
15 stycznia 2009 at 19:40[usunięto_link] wrote:
Dostałem w ubiegłym tygodniu białą herbatę w postaci zamkniętego kwiatka
Jeżli któraż z Was, wie gdzie coż takiego można kupić – proszę o namiary. Wiem, że jeden mi na długo nie wystarczy.kurcze czego to ludzie nie wymysla 🙂
tez chetnie skorzystam z informacji gdzie takie cudo mozna kupic, 🙂11 lutego 2009 at 20:05Znajoma również poleciła mi tę herbatę, można ją zakupić za pożrednictwem allegro 🙂 widziałam kilka aukcji których jest przedmiotem, cena ok. 2,50zł za pączek, pozdrawiam 🙂
- AutorOdp.