- AutorOdp.
- 25 kwietnia 2013 at 10:49
Dziewczyny, proszę poradźcie mi dobrą szkołę związaną z projektowaniem wnętrz? Marzę o Home Stagingu – myżlę, że doskonale sprawdzę się w tym biznesie 🙂 uwielbiam sprzątać, czyżcić, wyrzucać, odgruzowywać 😀 (takie trochę szalone, wiem)
ale tak na poważnie: bardzo chciałabym się przekwalifikować na branżę projektową i nie wiem od czego zacząć. Czytam gazety wnętrzarskie, blogi ale to zdecydowanie za mało… chciałabym iżć na kurs, ale nie wiem gdzie 🙂
znacie coż ciekawego? (Warszawa)7 maja 2013 at 10:14Sophia, to myżlisz, że lepiej zacząć od kursu stylizacji wnętrz / projektowania wnętrz a dopiero potem Home Staging (ja sobie to wyobrażałam jako równoległą hm dziedzinę sztuki 😉 )
15 maja 2013 at 14:22Kasiu, ja Cię przepraszam, wydaje mi się, że jakoż trochę bez sensu Ci odpowiedziałam (mam mobilny internet, który się w kółko rozłącza i zdaje się wpisywałam wiadomożć po raz drugi i wyszło nieco po chińsku)
Wiesz, włażciwie to nie wiem, czy któryż z tych kierunków powinien być pierwszy! To znaczy, tak sobie wyobrażam, że najlepiej byłoby znać od podstaw projektowanie wnętrz oraz Stylizację no i do tego Home Staging, ale przypuszczam, że w końcu wszyscy zostajemy raczej specami w jednej dziedzinie, więc może faktycznie trzeba po prostu zacząć działać w zawodzie i zobaczyć…
… pisałam Ci akurat o Stylizacji Wnętrz, bo to faktycznie jest mocno powiązane z Home Staging.
Na początek proponowałabym Ci stylizację wnętrz, a jak już poczujesz się w tym pewnie, to dołożyłabym jakiż dłuższy kurs projektowania wnętrz, żebyż miała możliwożć robić np. wizualizacje komputerowe.24 maja 2013 at 07:14Mój chłopak to samo powiedział, też mi się wydaje że to dobry pomysł. Mam już od kilku znajomych obiecane, że po kursie będę mogła u nich w domach trochę „postylizować” 😀 już się nie mogę na to doczekać 😆 ale może włażnie tak uda mi się zbudować portfolio!
14 maja 2015 at 12:32Dziewczyny, najwięcej o Home Stagingu macie okazję przekonać się na HomeSquare. Aktualnie istnieje możliwożć pozyskania szkolenia w ramach konkursu. Powowdzenia.
20 marca 2018 at 09:11If you are looking for reliable home staging resources for various interior design uses, try this one [usunięto_link], a good entry for home staging.
- AutorOdp.