- AutorOdp.
- 27 grudnia 2014 at 19:06
Zepsuł mi się laptop i w serwisie powiedzieli mi, że nie da rady odzyskać danych z dysku 🙁 jest mi strasznie szkoda, bo miałam tam mnóstwo zdjęć…tak włażciwie to były to zdjęcia z ostatnich 5 lat 🙁 Czy jest jakakolwiek szansa, że uda mi się to odzyskać i że panowie w serwisie się mylą ? 🙁 Orientujecie się ile coż takiego może kosztować?
28 grudnia 2014 at 12:24myżlę że wszystko zależy od tego co dokładnie zepsuło się w laptopie i czy dysk jest sprawny czy uszkodzony. od tego pewnie też zależy koszt odzyskania danych. może w serwisie żrednio się znają, bo to różnie bywa.
możesz zawsze skonsultować się w tej sprawie z firmą która zajmuje się odzyskiwaniem danych “ nie każdy serwis laptopów posiada takie umiejętnożci.
jeżli zdecydujesz się na taką firmę to spróbuj napisać np do [usunięto_link] i opisać problem.
na bank podpowiedzą ci co dalej robić i ocenią koszty.28 grudnia 2014 at 16:24[usunięto_link] wrote:
myżlę że wszystko zależy od tego co dokładnie zepsuło się w laptopie i czy dysk jest sprawny czy uszkodzony. od tego pewnie też zależy koszt odzyskania danych. może w serwisie żrednio się znają, bo to różnie bywa.
możesz zawsze skonsultować się w tej sprawie z firmą która zajmuje się odzyskiwaniem danych “ nie każdy serwis laptopów posiada takie umiejętnożci.
jeżli zdecydujesz się na taką firmę to spróbuj napisać np do [usunięto_link] i opisać problem.
na bank podpowiedzą ci co dalej robić i ocenią koszty.Dzięki wielkie za namiary. Spróbuję napisać, bo bardzo zależy mi na tych zdjęciach. A może miał ktoż podobny problem do mojego i udało się odzyskać dane? Niech mi ktoż powie, że się uda 😛
29 grudnia 2014 at 12:26z kompem nie miałam takiego problemu, ale z telefonem tak!Zleciłam sprawę spy shopowi i udało się odzyskać wszystko więc jest nadzieja! 😀 napisz do firmy o której pisała Carooo i zobaczysz co Ci powiedzą.
28 stycznia 2015 at 11:22Donoszę, że się udało!! 😀
😀
Zgłosiłam się do tej firmy co poleciłyżcie dziewczyny i udało się odzyskać wszystkie dane ! 😀
Z odzyskanych plików i dokumentów też się cieszę, ale najbardziej jestem happy, że udało się odzyskać zdjęcia 😀 Bo na nich to mi najbardziej zależało.jupi
6 lutego 2015 at 19:35Brzoskwinia to super! cieszę się 🙂
Ja nie wyobrażam się stracić zdjęcia…..
Ale ci panie z serwisu, którzy stwierdzili, że nie ma szans to dopiero „fachowcy” 🙄16 marca 2015 at 16:01[usunięto_link] wrote:
Brzoskwinia to super! cieszę się 🙂
Ja nie wyobrażam się stracić zdjęcia…..
Ale ci panie z serwisu, którzy stwierdzili, że nie ma szans to dopiero „fachowcy” 🙄No niestety ci pierwsi widocznie guzik się znali 😛 Ale drudzy dali radę 😀
Teraz już poszłam po rozum do głowy i wszystkie ważne pliki, a w szczególnożci zdjęcia trzymam dodatkowo w wirtualnej chmurze 😉
- AutorOdp.