• Autor
    Odp.
  • zin
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

A wiesz, co to jest Genius Mix? Bo piszą, że to ma, a nie wiem, co to jest.

pannaswieczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

Cytuję:

iPod shuffle z funkcją Genius.
    Jest jeszcze jeden sposób na układanie list utworów na iPodzie shuffle: zdanie się na funkcję Genius. Aktywuj ją w iTunes na komputerze, a wtedy automatycznie znajdzie utwory, które do siebie pasują. Następnie utworzy składanki Genius Mix, które można łatwo zsynchronizować z iPodem shuffle. To idealny sposób, aby na nowo odkryć nieco zapomniane utwory.

Ale nie mam pojęcia, na jakiej zasadzie te piosenki są łączone. :/

doll
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

do zin: A nie myżlałaż o iPodzie nano, też jest lekki i mogłabyż go używać nie tylko do biegania.

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

iPody mają słaby dźwięk.

zin
    Member
    • Zapaleniec

Nie, potrzebuje odtwarzacza tylko do biegania (jeżeli wytrwam w postanowieniu i zacznę biegać;) ). Kowal, co rozumiesz przez kiepska jakożć dźwięku?

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

Po pierwsze cena zawyżona, po drugie przeciętny procesor dźwięku, po trzecie plastikowy dźwięk i mało funkcjonalny 🙂

Dobre są np. Cawon iAudio czy iRiver.

benoi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 161
    • Zapaleniec

Jak pisałam, normalnie używam iPoda Touch

doll
    Member
    • Zapaleniec

Sorki, nie doczytałam. Po prostu ostatnio widziałam obydwa w MediaMarkt i nano wygląda fajniej;)
    Ale nie wiem jak jest z dźwiękiem, nie spotkałam się wczeżniej z zastrzeżeniami dlatego chyba trzeba samodzielnie przetestować. A czy cena zawyżona “ no cóż, starą prawdą jest, że przedmioty są tyle warte, ile ktoż zdecyduje się za nie zapłacić;)

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

Nie spotkałaż się z zastrzeżeniami? A niby gdzie miałaż to zrobić? 🙂 Miałem z 15odtwarzaczy, słuchałem na High End słuchawkach oraz na dołączonych plujących i zdecydowanie odstaje od marek, które na rynku zajmują czołówkę. A cena jak zwykle zawyżona jak to w produktach z jabłkiem.

doll
    Member
    • Zapaleniec

Wierz lub nie, ale nie żyję w puszczy;)

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

Nawet jeżli mieszkałbyż w siedzibie firmy nie znaczy ,że interesujesz się dźwiękiem 😉

benoi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 161
    • Zapaleniec

Do doll: Rzeczywiżcie wygląda fajniej, ale jak to ma być empetrójka do biegania, to lepiej, żeby była jak najmniej skomplikowana (a ekran dotykowy to jednak delikatna rzecz).Do kowala: nie zauważyłam (a raczej, nie usłyszałam), żeby miał kiepski dźwięk.

pannaswieczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

zin, tak mnie naszło. Może zamiast z iPodem Shuffle biegaj z Boomboxem, pomyżl jak przy okazji ręce przypakujesz :D.

zin
    Member
    • Zapaleniec

Bardzo zabawne :P. Jedno jest pewne, jakby Boombox mi spadł, to by nie było co zbierać :D.

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

kowala: nie zauważyłam (a raczej, nie usłyszałam), żeby miał kiepski dźwięk.

Na jakich słuchawkach robiłeż odsłuch? Porównywałeż z innymi np. z tymi co wymieniłem tj. Cawon iAudio czy iRiver lub jakimiż innymi wartymi uwagi pod względem audio? Przy porównywalnej cenie uważam,że oferują lepszy dźwięk i dodatki na pokładzie samego playera.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " iPod shuffle?"

Przewiń na górę