- AutorOdp.
- 4 kwietnia 2012 at 16:50
Podoba mi się, że na tych filmikach instruktorka dokładanie wyjażnia jak wykonac poprawnie cwiczenia, na zajęciach w fitness klubach nie zawsze tłumaczą jaką przyjąc postawę, ile uginac nogę itp. Najważniejsze, że cwiczysz, a czy w domu czy na zajęciach- nie ma znaczenia.
Aktualnie jaką stosujesz dietę? Co jesz najczężciej na żniadanie, obiad, kolację? Podjadasz między posiłkami? Napisz coż więcej na temat swojego jadłospisu, a postaram się coż doradzic.
10 kwietnia 2013 at 10:23O, Mel B jest bardzo pozytywna, lubię czasem z nią poćiwczyć 🙂
16 kwietnia 2013 at 09:25Ja kupiłam sobie matę do tańczenia:) świetna zabawa, a kilogramy lecą:)
26 lutego 2015 at 22:45Jak najbardziej polecam takie ćwiczenia. OCzywiscie trzeba pamietac ze samymi cwiczeniami sie nie chudnie 🙂
9 marca 2015 at 09:42wątpię żeby waga zmniejszyła się od samego pasa masującego. Może on jedynie pomóc w modelowaniu miężni ale tłuszczu za Ciebie nie spali. Waga spadła raczej od regularnego spożywania posiłków i zwracania uwagi na to co jesz. A co do samego ćwiczenia. Polecam ćwiczyć z samego rana. 15min wysokiej intensywnożci ćwiczeń aerobowych przyspieszy znacznie metabolizm
20 marca 2015 at 00:00Ja ćwiczę z Tiffani 😉 [usunięto_link]
2 kwietnia 2015 at 10:15Od pasa masującego może nam co najwyżej zrobić się miło i zrelaksujemy się,ale nic poza tym. Aby osiągnąć efekt trzeba wytężonej pracy,ja np często chodze na basen oraz biegam,teraz kiedy jest wiosna oczywiżcie są to żcieżki leżne:)
6 kwietnia 2015 at 11:10codziennie minimum po 10-15min skakanki i to jest wszystko 😀
29 kwietnia 2015 at 11:56Rower, bieganie i siłówka 🙂
11 maja 2015 at 10:05Ja uwielbiam fitness 🙂
14 czerwca 2018 at 11:28OSIĄGAJ SZCZUPŁE LUB MUSKULARNE CIAŁO SZYBCIEJ NIŻ KIEDYKOLWIEK!
PROSTY TRENING, TANIA DIETA, INDYWIDUALNIE DOBRANA SUPLEMENTACJA!
WEJDŹ TERAZ NA igortreneronline*pl
PRZECZYTAJ POZYTYWNE OPINIE ZADOWOLONYCH KLIENTÓW!
I WYGRAJ 10 TYSIĘCY ZŁOTYCH!
- AutorOdp.