- AutorOdp.
- 19 czerwca 2008 at 11:57
Poznałam faceta ok 2 miesiące temu. poznaliżmy się na uczelnianej wycieczce.. odrazu wpadł mi w oko i jakimż trafem doszło do wymiany numerów kom.. ;] . Okazało się, że ma dziewczyne od 5lat (ja jestem po 4letnim związku) i ponoć bardzo ją kocha itp itd.. flirtowaliżmy przez maile, esy- mówił, że ma kryzys w związku itp- przyznam, że nie podobała mi się ta sytaucja na wzgląd, że jest zajęty ale stwierdziłam- mi też odbito w sumie faceta a takie życie.. chociaż w wielu sytuacjach byłam lojalna do jego dziewczyny.. kontrolowałam się. Wiele razy chciał się ze mną umówić ale jakoż nie wyszło, utrzymuje z nim kontakt esowy i gg czasmi się spotykamy na uczelni :). Dodam, że przeprosił mnie za swoje zachowanie w momencie gdy miał kryzys..bo ponoć już go nie ma ale z tego co zauważyłam bardzo sporadycznie się z nią spotyka..
moje pytanie brzmi czy on jest do zdobycia czy to jedynie była zabawa bo miał kryzys i chciał się rozerwać…wydaje mi się, że gra chociaż niektóre jego wiadomożci były czułe i dawały dużo do myżlenia.. więc jak ja moge go zdobyć.. zakochałam się po uszy 🙁
19 czerwca 2008 at 12:08yyyyyyy…. a chcialabys miec faeta, o ktorym wiesz, ze jesli w zwiazku jest jakis kryzys to on zamiast szukac rozwiazania zarywa inne laski??? 🙄 wiesz…ja chyba dalabym sobie z takim kims spokoj 😕 ale to twoj wybor 🙂 pozdrawiam
19 czerwca 2008 at 12:11a poza tym nie mialabym sumienia zrobic cos takiego…nawet jesli tobie tez w taki sposob ktos zabral faceta…wlasnie daltego powinnas wiedziec co przeszlaby ta dziewczyna, z ktora aktualnie jest 😕
maju nie „produkuj” kilku postów pod rząd – w celu dopisania czegoż o czym np. zapomniałaż służy opcja „zmień” (znajdująca sie w górnym prawym rogu, w każdym pożcie) 😉
I.19 czerwca 2008 at 12:14no jeżeli chodzi o to jego zachowanie to wiem racja też myżlałam o tym..
a jeżli chodzi o to drugie to napisłam, że byłam lojalna i jestem w dalszym ciągu bo nie mam takiego charakteru 'wrednego’ale życie jest jedno i jak Ty nie pomyżlisz o sobie to o Tobie nikt nie pomyżłi tego się nauczyłam..
ja sumienie mam akurat w 100% czyste 🙂 i to najważniejsze 🙂
19 czerwca 2008 at 12:24ale życie jest jedno i jak Ty nie pomyżlisz o sobie to o Tobie nikt nie pomyżłi tego się nauczyłam..
ja sumienie mam akurat w 100% czyste 🙂 i to najważniejsze :)[/quote]
hymmmm…no wiesz jak kazdy tak milby myslec to wiesz co zaczelo by sie dziac???? skoro masz czyste sumienie to postaraj sie je zachowac, zeby nikt nigdy nie musial Ci powiedziec, ze zdobylas szczescie czyims kosztem 😕
19 czerwca 2008 at 12:27kurcze dla mnie juz na samym poczatku ten facet mialby wielkiego minusa za to co robil jak niby mial kryzys… 😕
19 czerwca 2008 at 12:29no tak racje masz ;] ale czy ja nie zasługuje na szczężci po tym co ja przeszłam…?? (już kiedyż o tym pisałam na forum)
no ale oni tak robią… przynajmniej większożć z nich.. ;/
19 czerwca 2008 at 13:11zaslugujesz jak najbardziej, ale nie wiem czy to jest odpowiedni facet, czy on zapewni Ci to szczescie 😕 jest tylu wspanialych mezcyzn ,ze na pewno nie bedziesz miala problemu znalezc kogos uczciwego nie tyllko wobec Ciebie ale i reszty otoczenia , a z tego co piaslas ten facet nie byl szczery wobec swojej kobiety… ja osobiscie balabym sie, ze tak bedzie i w moim przypadku- ale to sa tylko moje odczucia 🙂 nie wiem, zrobisz jak uwazasz za sluszne! powodzenia i podziel sie kiedys jak sprawy sie dalej potocza 🙂
19 czerwca 2008 at 15:16Niektórzy faceci tak juz mają,że będąc w związku szukają jakis przelotnych romansów…i czasem nawet jesli ich do kogoż niesamowicie ciągnie,nie są w stanie zakończyć swojego związku.Może więc sie nie nakręcaj…nie ma sensu.I tak z nia nie zerwie a Ciebie zaboli bardziej…
19 czerwca 2008 at 19:31Zalezy jako on teraz ma do Ciebie stosunek. Na początek polecam umówic sie z nim zupełnie bez zobowiązująco, piwo, soczek;) porozmawiac…
Skoro wzasadzie gdybasz co sie u niego w zyciu dzieje sie, zapytaj wprost, czy jeszcze jest w zwiazku. Pytanie proste a jakze by Ci oszedziło tych dylematów. Nie widze innego wyjscia.
Masz prawo do szczescia i jesli nie zaryzykujesz to bedziesz załować,,a moze by sie ułozyło…
To on Cie rokochał, wiec w czym problem?:):):) teksty typu ja bym nie mogła bo ma laske, itd prosze Was zenada, dziewczyna chce tylko dowiedziec sie czy moze on tez cos do niej czuje. jak nie to mam nadzieje ze odsunie sie 🙂
Ja obecnie jestem z facetem który miał laske fakt faktem nie wiedziałam o tym, i postawiłam systuacje jasnoo..Wybrał…Jestesmy szczężliwi. Choc duzo przeszlismy warto było.
Zycze powodzenia
19 czerwca 2008 at 19:33za literówki przepraszam ale żpiesze sie////
25 lipca 2008 at 10:35ja bym sobie dała spokój, bo jeżli zostawi ją dla Ciebie, to może się zdarzyć tak, z e potem zostawi Ciebie dla jakiejż innej. Ja nie czułabym się komfortowo w takiej sytuacji, poza tym odbijanie jest nie moralne. Nawet jeżli Ciebie to spotkało, nie powinnaż reagować tak samo.
- AutorOdp.