- AutorOdp.
- 20 lipca 2010 at 13:20
Czemu smarujesz się samoopalaczem w taką pogodę? Może lepiej po prostu odpowiednio skorzystać z kremu do opalania:)Tu masz artykuł jak skutecznie go stosować:) [usunięto_link]
21 lipca 2010 at 07:35Może dziewczyna w godzinach kiedy słońce najlepiej grzeje pracuje – tak jak ja i też nie mam się kiedy opalać, więc pozostaje tylko ratunek z tubki jeżli nie chcecie wydać majątku na solare
22 lipca 2010 at 09:57Ale stosujesz samoopalacz do twarzy, szyi i dekoltu , czy całego ciała? Przy obecnej pogodzie można złapać trochę brązu również po godzinie 16 ( kiedy działanie słońca już jest nieco łagodniejsze) Szczężliwcy, którzy mogą pozwolić sobie na urlop powinni jednak uważać ze słońcem i koniecznie pamiętać o dobrej ochronie- krem z filtrem powinien być najważniejszym kosmetykiem dla każdego plażowicza! 🙂
3 stycznia 2011 at 12:57Często nakładam samoopalacz i jeszcze nigdy nie miałam problemu z jego nałożeniem, zawsze staram się długo go wcierać i wmasowywać.
13 stycznia 2011 at 11:53@xxanesxx wrote:
z tego co wiem to peeling dzien wczesniej i nakremowanie balsamem moze ktos ma lepsze rady???
z tym balsamem tyo ja cos podobnego słyszałam, tylko zeby wymieszac go z samoopalaczem bo wtedy lepiej się go rozsmaruje i nie będzie plam. Niestety nie sprawdzałam tej metody na sobie, wiec nie zarecze za jej skutecznożć…
- AutorOdp.