- AutorOdp.
- 5 lutego 2015 at 20:55
Henna brwi – obowi膮zkowa do puki nie zrobie permanentnego 馃榾 Pedicure raz na miesi膮c, manicure rzadziej bo nie maluje paznokci… 2x w tyg peeling pod prysznicem 馃榾 No i zabiegi na twarz raz na p贸艂 roku… o ja tak dbam o siebie 馃檪
8 lutego 2015 at 08:47Ja raczej sama o siebie dbam, bo niestety jako偶 nigdy nie mog臋 znale藕膰 na to czas. Chcia艂abym zrobi膰 sobie brwi penamentne, ale te偶 nie wiem kiedy w ko艅cu uda mi si臋 to zrobi膰. Umawiam si臋 z kole偶ank膮 ju偶 od 2 miesi臋cy, 偶e p贸jdziemy na masa偶..ale jak nie choroba to co偶 innego..Na pewno chc臋 si臋 te偶 wybra膰 na dermokonsultacje z Vichy. Wa warszawie s膮 pod koniec marca, ju偶 sobie zarezerwowa艂am ten weekend na to plus oczywi偶cie jakie偶 zakupy jak ju偶 b臋d臋 w centrum handlowym 馃槢 Jakby偶cie by艂y zainteresowane to podsy艂am rozpisk臋:
Galeria Kazimierz -Krak贸w- 7-8 lutego
Magnolia- Wroc艂aw- 13-14-15 lutego
Galeria Ba艂tycka- Gda艅sk- 28 luty – 1 maca
C.H. Wzg贸rze- Gdynia- 6-7-8 marca
CH ATRIUM Bia艂a- Bia艂ystok- 14-15 marca
Z艂ote Tarasy- Warszawa- 21-22 marca
Silesia- Katowice- 28-29 marca12 lutego 2015 at 10:53Raz na p贸艂 roku funduj臋 sobie zabiegi w salonie kosmetycznym, manicure hybrydowy, a tak to najwa偶niejsza jest dla mnie codzienna piel臋gnacja- dok艂adne oczyszczenie twarzy, nawil偶enia i nawodnienie. Stosuj臋 do oczyszczania bawe艂niane chusteczki Tami MyBaby Cotton z Rossmanna, s膮 bardzo delikatne i dobrze nawil偶one, staram si臋 te偶 codziennie pi膰 2l wody.
14 lutego 2015 at 13:53czasem chodze na zabiegi, teraz niestety nie mog臋. a tak do depilacja woskiem co miesiac, manicure raz na jakis czas, no i przede wszystkim odpowiednia pielegnacja w domu, dluga kapiel z olejkiem a potem smaruje cialko nowa seria bielendy golden oils. nakladam jakas maseczke na twarz i jest super 馃槈
20 lutego 2015 at 15:23codzienna piel臋gnacja, demakija偶, olejek na twarz i d艂onie. Co jaki偶 czas peeling, maseczka. Regularnie oleje na w艂osy. Co偶 ekstra raz do roku
25 marca 2015 at 11:17aktualnie jestem na diecie, staram si臋 膰wiczy膰. Do tego ostatnio nosz臋 bielizn臋 modeluj膮c膮 efelina. Cz臋sto sobie robi臋 peelingi. Zastanawiam si臋 tylko jak mo偶na si臋 pozby膰 tr膮dziku. Kto偶, co偶 mo偶e poleci膰?
26 marca 2015 at 11:13Dbanie o siebie to przede wszystkim stosowanie odpowiednich kosmetyk贸w,preparat贸w uj臋drniaj膮cych i odm艂adzaj膮cych nasz膮 sk贸r臋,a do tego zdrowe od偶ywianie si臋 i aktywno偶膰 fizyczna,to moim zdaniem te kluczowe czynniki.
28 marca 2015 at 07:40Codzienne nawil偶enie, demakija偶, od偶ywki na w艂osy i paznokcie. Co jaki偶 czas maseczki na twarz. Zastanawiam si臋 偶eby wybra膰 si臋 do kosmetyczki na jaki偶 zabieg na twarz.
2 kwietnia 2015 at 13:52oby tylko Ci dobrze kosmetyczka doradzi艂a:) dla mnie podstaw膮 s膮 w艂osy i paznokcie, nie musz臋 by膰 jako偶 super zrobiona:p ale te dwie rzeczy musz膮 by膰 zawsze czyste, zdrowe i l偶ni膮ce:) jak nie lakier, to chocia偶 od偶ywka do paznokci, mam tak膮 GR Nail Growth z kt贸r膮 chodz臋 prawie tydzie艅, wi臋c nie zajmuje mi to du偶o czasu, a zawsze dzi臋ki temu lepiej si臋 czuje:)
3 kwietnia 2015 at 18:53Ka偶da z nas chyba na sw贸j spos贸b dba o siebie. Twarz, w艂osy, paznokcie to obowi膮zkowo a dodatkowo balsam na ca艂e cia艂o – o tak tak :ok: ju偶 chyba zasuwam do wanny na ma艂e leniuchowanie a potem trza na艂o偶y膰 wszystko co si臋 da 馃檪
6 kwietnia 2015 at 09:11tak to fakt, ka偶da z nas ma swoje tajniki i sposoby na to aby czu膰 si臋 dobrze:)
7 kwietnia 2015 at 12:03Ja w艂a偶nie powa偶nie si臋 zastanawiam nad paznokciami. Ostatnio by艂y w op艂akanym stanie, bo nie by艂o czasu na zadbanie. Teraz trzeba wzi膮膰 si臋 w gar偶膰:)
13 kwietnia 2015 at 19:09Wizyta u kosmetyczki … 馃榾
16 kwietnia 2015 at 07:29to super, 偶e uda艂o Ci si臋 trafi膰, niestety z tuszami jest tak, 偶e na ka偶dych rz臋sach wygl膮da inaczej:) ja kosmetyczkom te偶 nie do ko艅ca ufam, kiedy偶 posz艂am zrobi膰 brwi i ukrywa艂am si臋 potem w domu, a偶 nie odros艂y, potem mia艂am uraz do regulacji, niedawno znalaz艂am puder do brwi Eyebrow Powder i nim mog臋 zrobi膰 sobie takie, jakie zawsze chcia艂am:)
21 kwietnia 2015 at 21:45膯wicz臋, u偶ywam dobrych kosmetyk贸w i chodz臋 raz w miesi膮cu do kosmetyczki i fryzjera.
- AutorOdp.