• Autor
    Odp.
  • Magda Sissel.pl
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

hmmm

dbanie o siebie rozumiem nie tylko w sensie- dbanie o cia艂o…

ale je偶li m贸wimy ju偶 tylko o ciele…
    kremy na dzie艅 i na noc, oczywi偶cie pod oczy
    demakija偶 zawsze
    peeling na mordk臋 i cia艂o dwa razy w tygodniu
    maseczka raz w tygodniu, czasem jakie偶 serum albo inny ekstras
    balsamy codziennie, czasem dwa razy, cz臋sto dedykowane konkretnej partii cia艂a lub problemowi
    w艂osy- szampon z od偶ywk膮, ci臋cie minimum raz na kwarta艂

poza tym od偶ywianie- bo to na ciele bardzo wychodzi
    i wysypianie si臋

aktywno偶膰 fizyczna, bo opr贸cz cia艂a leczy te偶 dusz臋

z czysto fizycznych to tyle 馃榾

reddragon
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Maseczki, kremy, masa偶e..
    ale te偶 ruch i odpowiednia dieta. Suplementy 馃槈
    Mog艂a bym tak mno偶y膰 i mno偶y膰…

eliza104
    Member
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

Mam r贸偶ne kremy, kremiki, kosmetyki do makija偶u. Og贸lnie staram si臋 zawsze dobrze wygl膮da膰.

welonka7
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

chodz臋 regularnie do kosmetyczki, robi臋 r贸偶ne maseczki, a w domu to stawiam na dobry makija偶.
    wa偶ne jest dla mnie podkreslone oko, mam czarn膮 kredk臋 akurat z wibo, ale jest meega czarna, co mi odpowiada, tusz podkr臋caj膮cy-偶eby oko by艂o zalotne 馃檪 do tego ostatnio zamiast podk艂adu posz艂am w bronzer, mam od golden rose bronzing terra powder, on si臋 super sprawdza, bo d艂ugo sie utrzymuje i ma faktor 15, do tego dorzucam zawsze co偶 na usta, pomadka, albo b艂yszaczyk, tylko nie matowa, bo mi strasznie wysusza usta :/
    do tego wiadomo dbam o siebie na coedzien, w艂osy farbuj臋, cia艂o gol臋, kremuj臋 itp.

julietta
    Participant
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Staram sie robic peelingi twarzy i ciala regularnie ( chociaz o peelingu ciala czesto zapominam :/), uzywam olejku arganowego, regularnie staram sie zluszczac troche skore na twarzy, zeby rozjasnic niektore plamki. Chodze na manicure lub gdy nie ma tragedii to sama ogarniam paznokcie i od razu maluje je jakims fajnym kolorkiem z golden rose express dry, bo jest supertrwa艂y 馃檪 no i cena jest tak niska, ze najchetniej kupilabym cala palete pastelowych kolorkow!

akerowa
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Odpowiednio nawil偶am przede wszystkim sk贸r臋:) poza tym domowe masa偶e szczotk膮 do cia艂a brista, rewelacyjnie poprawiaj膮 kr膮偶enie, dodaj膮 energii i ja si臋 czuj臋 o nich super. Poza tym kosmetyczka, maniciurzystka, fryzjer przynajmniej raz na dwa miesi膮ce.

Kapitanka
    Member
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

masuje i ja cia艂o, chodz臋 na saune.. i moze nie powinnam sie przyznawac.. ale czasem i na solarium.. wiedy mam jedrne i opalone cia艂o, jedrne po masazach.. a opalone.. wiadomo od czego

torpeda
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja stosuje naturalne kosmetyki, 偶adnych paraben贸w, sztucznych barwnik贸w. Uwa偶am 偶e to jest najlepsze dla mojego cia艂a. Kupuj臋 je w sklepie [usuni臋to_link] jestem zakochana w tych produktach 馃槼

madiz
    Participant
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

Je偶d偶臋 na rowerze, 膰wicz臋. Poza tym balsam do cia艂a, dobry krem do twarzy na dzie艅 i noc, dwa razy w tygodniu maseczka. Raz na jaki偶 czas wypad do salonu kosmetycznego i do fryzjera. Zastanawiam si臋 nad makija偶em permanentnym: [usuni臋to_link]. Korzysta艂y偶cie? Fajnie by by艂o zawsze wygl膮da膰 idealnie;) I mo偶naby p贸艂 godziny d艂u偶ej rano pospa膰 馃檪

Wloczykij
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

O cialo dbam, ale gorzej z dusz膮….

rafandynka
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Robie maseczki, peelingi, uzywam kremow, balsamow, maluje pazokcie, reguluje i maluje brwi… Nigdy nie bylam w spa 馃槢 Lubie miec ladny makijaz, aczkolwiek delikatny. Mam troche niedoskonalosci, wiec uzywam podkladu, korektorow i pudru. Ostatnio kupilam swietna paletke korektorow od golden rose- concealer cream palette (dostepna w dwoch wersjach kolorystycznych). Sluzy nie tylko do ukrywania niedoskonalosci, ale tez do konturowania. Lekka formula, nie oleista czy tlusta, krycie swietne i super masuje moja zmore, czyli cienie pod oczami 馃檪

Malwina Pisarek
    Member
    • Odp.: 59
    • Sta艂y bywalec

Fryzjer, bo nigdy sama nie robie wlosow. Pielegnacja ciala, w sensie peelingi, nawilzanie, depilacja-to wszysko robie samodzielnie w domu. Makijaz- staram sie zeby byl pelny, jednak delikatny. Uzywam zarowno korektorow, jak i rozswietlaczy, podkladow, pudrow. Zawsze staram sie ukrywac niedoskonalosci, podkreslac oczy. Ogolnie mam bardzo duzo kosmetykow, ale czesto kupuje na promocjach, bo mozna kui=pic o wiele wiecej 馃檪 Teraz Jest swiateczna promocja stacjonarnie w golden rose, 20% znizki za zakup 3 produktow objetych promocja i juz sie czaje na jakis zestaw do 50 zl 馃檪

jacekm51
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

sam o siebie dbam
    i czytam [usuni臋to_link]

anetta88
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja posz艂am do salonu [usuni臋to_link]
    wykosztowa艂am si臋, ale efekt fajny

Renata Kruk
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja staram sie dbac o siebie na codzien, dieta, cwiczenia, naturalne kosmetyki. A teraz jeszcze zainwestowalam w wyjazd do spa i musze przyznac, ze jest to swietna forma relaksu, a efekty sa o niebo lepsze niz przy zabiegach wykonywanych w domu. Bylam z ukochanym na takim romantycznym wypadzie do Ustki do hotelu i spa Lubicz. Jak macie tylko okazje to skorzystajcie z takiej formy wypoczynku, bo sie wraca z naladowanymi bateryjkami i duzo wiekszymi checiami do zycia 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " jak o siebie dbacie"

Przewi艅 na g贸r臋