jak poderwać chłopaka w autobusie

• Autor
    Odp.
  • martita022
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

hejka

od jakiegoż czasu jeżdże autobusem z fajnym chlopakiem, strasznei mi sie podoba i nie wiem jak zwrócić jego uwagę, on wsiada później niż ja i wczeżniej wysiada, razem jedziemy jakież 5 przystanków i za każdym razem siada gdzie indziej. myżlałam żeby się użmiechnąć bo podobno mam ładny użmiech ale boję się co będzie jak on nie zareaguje i zrobie się czerwona. poradźcie mi coż, dawno nikt mi sie tak nie podobał
    🙂

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

usmiech nigdy nikomu nie zaszkodzil zawsze mozesz sie usmiechnac i powiedzec czesc jaka nie zareaguje olej to i nastepnym razem zrob to samo w koncu zatrybi 😀 😀

martita022
    Member
    • Początkujący

tylko boje sie ze on moze juz kogos miec i wtedy wyjde na idiotke, a ja taka niesmiala troszke jestem wiec sie pewnie zarumienie i sobie chlopak cos pomysli, a moze tylko na niego zerkac?

eBoska
    Member
    • Pasjonat

to ze sie do kogos usmiechniesz albo powiesz czesc nie ma chyba znaczenia czy jest z kims czy nie to po pierwsze….a na dzien dobry bedziesz wiedziala czy chlopak jest kulturalny czy nie ..bo mi jak ktos mowi czesc to mu odpowiadam nie wazne czy go znam czy nie wiec ….

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Najpierw użmiech ,później czeżć ,a reszta sama się potoczy.

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

nawet jeżli kogoż ma, to:
    a) nie wyjdziesz na idiotkę
    b) nic sobie nie pomyżli, ucieszy się że jakaż kobieta zwróciła na niego uwagę

Potwierdzam wypowiedzi przedmówców: użmiech, przy jakiejż okazji rzuć mu czeżć (najlepiej jak już Cię będzie kojarzył, czyli jak zauważy że się do niego użmiechasz np przez kilka dni). Może warto wysiążć razem z nim jeżli masz taką okazję (nie wiem jak daleko powinnaż jeszcze jechać od przystanku na którym on wysiada).

mirekadamek
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

wylej na niego kawę 🙂 albo niech spadnie mu na głowę twoja torebka ;);) a tak serio zagadaj…użmiech nie zaszkodzi…i lepiej się żpiesz, bo wiadomo ile on będzie jeździł tym autobusem???samochód kupi i co? 🙂 powodzenia!

Intro
    Member
    • Zapaleniec

Punkt pierwszy:
    [usunięto_link]
    Jak widzisz nie tylko my mamy takie zdanie 😉

martita022
    Member
    • Początkujący

no wlasnie nie bo sie nie odwazylam, ale spoglada na mnie i mnie kojarzy jak wsiadam wiec to chyba cos znaczy, ja taka niesmiala jestem i sie cykam a bardzo mi sie podoba, a ty co bys zrobila? no w sumie usmiech to nic zlego, tylko nie wiem jak on to odbierze

eBoska
    Member
    • Pasjonat

na usmiech odpowiada sie usmiechem to silniejsze od nas wiec nic sie nie stanie 😀 😀 😀

martita022
    Member
    • Początkujący

hehe to dobre, tylko zebym nie powiedziala czegos glupiego bo czesto tak mam zwlaszcza jak sie denerwuje ale znajomi mowia ze to urocze;p no to sproboje, mam nadzieje ze sie chociaz usmiechnei 🙂

eBoska
    Member
    • Pasjonat

na poczatek wystarczy;) powodzenia

martita022
    Member
    • Początkujący

nie dziekuje 🙂 mam nadzieje ze nie stchorze jak go zobacze

Intro
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

hehe to dobre, tylko zebym nie powiedziala czegos glupiego bo czesto tak mam zwlaszcza jak sie denerwuje ale znajomi mowia ze to urocze;p no to sproboje, mam nadzieje ze sie chociaz usmiechnei 🙂

Potwierdzam, to jest urocze, bo oznacza że się denerwujesz czyli Ci zależy 😀 A jeżli potrafisz się z tych swoich wypowiedzianych w stresie „głupot” żmiać, podejżć na luzie, skomentować jakoż żmiesznie, to naprawdę nie masz się czym przejmować.

cropka
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

no i jaka jest dalsza czesc historii? 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak poderwać chłopaka w autobusie"

Przewiń na górę