- AutorOdp.
- 27 wrze艣nia 2005 at 17:50
a moze poradzicie mi jak przetrwac 3 miesiace bez ukochanego 馃槬 ?
27 wrze艣nia 2005 at 18:15hmmmm to ci臋偶kie jest ale musisz sie poprostu zaj膮膰 czym偶 馃槢
27 wrze艣nia 2005 at 18:37na tygodniu szk贸艂ka i zawsze nauka zajmuje
tylko najgorsze sa wieczory… gdy klade sie do 艂贸偶eczka i rozmyslam 馃檮 …a weekendy, ehhhhhh 馃槙 28 wrze艣nia 2005 at 07:42[usuni臋to_link] wrote:
na tygodniu szk贸艂ka i zawsze nauka zajmuje
tylko najgorsze sa wieczory… gdy klade sie do 艂贸偶eczka i rozmyslam 馃檮 …a weekendy, ehhhhhh 馃槙 Szybko minie ten czas zobaczysz 馃槈
28 wrze艣nia 2005 at 13:05mam nadzieje ze szybko 馃榾 馃槢
28 wrze艣nia 2005 at 13:16[usuni臋to_link] wrote:
mam nadzieje ze szybko 馃榾 馃槢
nim si臋 obej偶ysz ju偶 minie
28 wrze艣nia 2005 at 21:15Nie wyobra偶am sobie takiej roz艂膮ki na chwil臋 obecn膮.
Wiem, te偶 偶e my ludzie jeste偶my takimi zwierz臋tami, 偶e jeste偶my w stanie przyzwyczai膰 si臋 do wszystkiego…..NO PRAWIE WSZYSTKIEGO29 wrze艣nia 2005 at 07:42[usuni臋to_link] wrote:
Nie wyobra偶am sobie takiej roz艂膮ki na chwil臋 obecn膮.
Wiem, te偶 偶e my ludzie jeste偶my takimi zwierz臋tami, 偶e jeste偶my w stanie przyzwyczai膰 si臋 do wszystkiego…..NO PRAWIE WSZYSTKIEGOTak masz racje Fifi – ludzie s膮 zwierz臋tami stadnymi (poza nielicznymi przypadkami)
馃槅29 wrze艣nia 2005 at 12:41[usuni臋to_link] wrote:
Wiem, te偶 偶e my ludzie jeste偶my takimi zwierz臋tami, 偶e jeste偶my w stanie przyzwyczai膰 si臋 do wszystkiego…..NO PRAWIE WSZYSTKIEGOja tez sobie nie wyobraza艂am…. 馃槬
29 wrze艣nia 2005 at 12:45[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
Wiem, te偶 偶e my ludzie jeste偶my takimi zwierz臋tami, 偶e jeste偶my w stanie przyzwyczai膰 si臋 do wszystkiego…..NO PRAWIE WSZYSTKIEGOja tez sobie nie wyobraza艂am…. 馃槬
a teraz sobie wyobra偶asz??
29 wrze艣nia 2005 at 13:07nie musze sobie wyobrazac, gdyz tego doswiadczylam 馃槢
29 wrze艣nia 2005 at 13:09[usuni臋to_link] wrote:
nie musze sobie wyobrazac, gdyz tego doswiadczylam 馃槢
czy do偶wiadczasz??
29 wrze艣nia 2005 at 13:18no doswiadczam :p nie 艂apcie za s艂owka
30 wrze艣nia 2005 at 21:23Kiedys przezywalam takie rozstanie na jakies 1,5 miesi膮ca……
To bylo straszne i jeszcze w dobie list贸w i kartek.
Ci臋zko to znosilam…….ale wtedy zda艂am calkiem niezle przeniesione egzaminy na wrzesie艅.
Tyle ze po tej przerwie sie du偶o zmienilo i potem dopiero zacz膮艂 si臋 z艂y czas dla Figi.Ja wiem Kasiula, ty po prostu b臋dziesz pisa膰 i pisa膰 i pisa膰 na naszym forum 馃槅
1 pa藕dziernika 2005 at 09:50mam nadzieje, ze po jego powrocie bedzie lepszy czas 馃槈
- AutorOdp.