- AutorOdp.
- 16 września 2007 at 11:20
Witajcie:)
Po urodzeniu dziecka strasznie schudłam i najbardziej jest to widoczne na twarzy. W ciąży wyglądałam i czułam się super, ale po karmieniu piersią pomału zaczęłam wyglądać jak anorektyk…no może przesadzam, ale oczy podkrążone, cera szara, zapadnięte policzki, feee. Zaczęłam jeżć witaminy, zdrowiej się odrzywiać, ale na nic to się zdało. Złapałam parę kilo, bo przestałam się ruszać ( ćwiczyć), ale twarz dalej ta sama. Nie wiem czy da się to jakoż naprawić:)? Dodam, że przestałam karmić piersią już rok temu i dalej wyglądam tak samo. Ciągle tylko słyszę: Rany jaka ty chuda jesteż! Ale niestety nic nie moge na to zaradzić. Gdybym złapała trochę ciała na buzi, reszta wyglądałaby ok, ale jak na siłę chce złapać tych kilogramów, to są wszędzie tylko nie na twarzy…. Macie na to jakiż sposób?16 września 2007 at 16:29Oj żeby przytyc na samej twarzy, to się tak chyba nie da…
Nadal odżywiaj się zdrowo i dbaj o siebie. A może jesteż przemęczona? W końcu dzieciaczki to potrafią dac w kożc24 listopada 2007 at 21:53a może odpowiedni makijaż uwolni cie od problemu? rozjażnij sobie okolice oczu, uwydatnij policzki (róż nakładaj raczej poziomo, tj od skroni ku kącikom nosa). wystajace kosci mozesz zatuszowac ciemniejszym korektorem – przed nałożeniem podkładu. spróbuj! jesli chcesz, to wybierz sie do lepszego sklepu z kosmetykami (dallas, sephora) i na pewno uzyskasz tam rade, albo bedziesz miała mozliwożć zapisania sie na darmowy makijaż firmowymi kosmetykami 🙂 pozdrawiam
25 listopada 2007 at 14:32U mnie po wzięciu tabletek antykoncepcyjnych buzia zrobiła się jak księżyc w pełni 😕
25 listopada 2007 at 17:54nie da sie przytyc tylko na buzi , niestety… 😕
…jak przytyjesz ,to wszedzie ! 😕
faktycznie makijaz moze cie troszke na twarzy „pogrubic” albo nowa fryzura… 😉
18 grudnia 2007 at 14:14jak dobrze, że nie jestem sama z tym „problemem”. Może to nie problem, ale jak zobaczyłam siebie wczoraj na zdjęciu to sie przestraszyłam. Ja mam taką chuda twarz? Biodra i uda mam kształtne, ze to góra i twarz szczuplutkie – czyli typ gruszki. Dieta nie pomoże – najwyżej [usunięto_link] na ciało. Nad dołem pracuję, górę tez można podreperować, ale twarzy nie mam jak..
Może rzeczywiscie fryzura doda jej odbjętożci. Tylko tak mi szkoda moich długich do pasa włosów!. Zapewne sobie dokładam szczupłożci, bo zaczesuję je gładko do tyłu w kok..
Czy ktoż ma pomysł na uczesanie z długich włosów, które twarz mi optycznie zaokrągi. Dodam, że mam duże oczy, co jeszcze bardziej szczupłożc potęguje.
Ech, i bądź tu babo z oczu zadowolona, jak do twarzy nie pasują:)7 kwietnia 2008 at 12:30matko, a ja mam odwrotnie. chciałabym schudnąć TYLKO na twarzy :/
11 października 2010 at 17:56ja nie wiem jak schudnac na twarzy 😀
😀
a troszke by sie przydalo 😳13 października 2010 at 13:13Przecież nie da się schudnąć tylko na twarzy.. Musisz dalej brać witaminy i zdrowo się odżywiać, po jakimż czasie efekt zmęczenia zniknie i jedz troszkę więcej- skoro podobałaż się sobie w ciąży to 2-3 kg więcej Ci nie zaszkodzi.
- AutorOdp.