- AutorOdp.
- 30 sierpnia 2007 at 08:24
dbam o siebie moj ukochany mówi mi ze bardzo podoba mu sie moje ciało, ale ja chciałabym wiedzieć co mogę zrobić aby on zachwycał sie moim ciałem bardziej , co moge zrobic aby rozpalić w nim ogień namiętnożci i pożądania? 😳 czy macie jakies pomysly co moglabym zrobic dla niego specjalnego jakas niespodzianke ? pomózcie 🙄
30 sierpnia 2007 at 08:37Ciało człowieka najlepiej rozpala seks, te gry wstepne itd.
Na pewno nie mozesz zrobic sobie zadnej operacji plastyznej,bo wbrew pozorom facetom sie to nie podoba.A ty przeciez swojemu podobasz sie tkaka jaka jeses.By mu sie bardziej upodobac proponuje jakas upojna noc.
Swiece, wino, muzyka i tylko Wy!30 sierpnia 2007 at 08:40I…seksi bielizna 😀
30 sierpnia 2007 at 08:47a jaką muzykę proponujecie na upojny wieczór ?
30 sierpnia 2007 at 08:56[usunięto_link]
[usunięto_link]9 września 2007 at 21:09U mnie wystarczy, że założę jego bokserki i jego koszulke do spania i już spać na pewno szybko nie pójdę. Mówi, że taka jaka jestem na codzień(staram się zawsze żwietnie wyglądać, szpilki, szykowne spódnice, dopasowane dzińsy, choć raczej to nie pogoń za modą a długo wypracowany kobiecy styl;p) jestem piękna, a wtedy w takich ciuchach, lub dresie, albo spodniach i bluzie jestem seksowna i tylko jego.
- AutorOdp.