- AutorOdp.
- 5 stycznia 2009 at 17:12
A wieć tak matka mojej wyjechała … i został ojciec a jak wiadomo lub nie mam studniówkę za 10 dni . I tu jest problem bo została z Ojcem a ja go nie znam i nigdy nie widziałem a jutro jadę i mam z nim gadać tzn on chce ze mną pogadać zanim ja pusci :/ jak sie zachowac ?
5 stycznia 2009 at 17:46oooj, to powodzenia życzę w przełamywaniu pierwszych lodów. 😉
pewnie tata chce zobaczyć, z kim jego pociecha idzie na całą noc tańcować, a nie ma złych zamiarów w stosunku do Ciebie. bądź naturalny, nie spinaj się, napewno się dogadacie. 🙂5 stycznia 2009 at 19:37Nie spinaj sie :/ wiem ze nie ale jak ! buraka spike na bank !
6 stycznia 2009 at 14:57Ludzie pomocy to juz dzisiaj xD
6 stycznia 2009 at 15:42Bądz swobodny,wciskaj jakież rozsądne uwagi,pokaż,że można na Tobie polegać 🙂 może tekst w stylu „nie przepadam za alkoholem” pomoże??? 😆
11 stycznia 2009 at 10:31gdybym ja był ojcem i na pierwszym spotkaniu potencjalny zięć powiedziałby „nie przepadam za alkoholem” to chyba bym się załamał 😉
11 stycznia 2009 at 13:41Temat już zamkniety ojciec spoko a i dziweczyny pokuj zwiedzilem xD
- AutorOdp.