- AutorOdp.
- 13 listopada 2007 at 21:24
witam serdecznie1 mam taka misję z koleżankami: postanowiłysmy pomóc naszej koleżance z pracy poznac jakiegos miłego pana w jej wieku (tzn. ok 40-50 lat). nasza Basia jest naprawdę żwietną dziewczyną, ładną, zadbaną, mądrą, tylko…nieżmiałą i przez to od wielu lat samotną. I bidulka sama sobie nie radzi. Macie jakies pomysły, jak pomóc jej upolować tego JEDYNEGO?
13 listopada 2007 at 22:13Najlepiej na lasso, tylko trzeba dobrze przy celować bo jak spudłuje to on ucieknie i nici z polowanka.
A tak serio to huhhhh… Jak dla mnie w tym wieku to może być ciężko. Może internet? w internecie zawsze jesteżmy otwarci i praktycznie bez nie nieżmiali. Niestety żadnej stronki nie mogę polecić bo się tym nie interesuje xP No to tego no… Tyle jeżli chodzi o moje skromne zdanie.
14 listopada 2007 at 08:34no włażnie, może jakież internetowe biuro matrymonialne, tylko takie z prawdziwego zdarzenia, jakież sensowne, nie dla nastolatków, którzy tylko się nabijają z dorosłych ludzi.hmmm będziemy musiały przeszukać internet, może się coż znajdzie…
14 listopada 2007 at 14:15Może nie znam się na tych biurach etc ale myżlę że można luknąć mydwoje.pl czy jakoż tak. Tam się wykupuje abonament i wypełnia jakiż psychologiczny test o.O xD samo to iż trzeba wykupić abonament odstrasza skutecznie gówniarzy etc.
14 listopada 2007 at 17:03Ja myżlę, że lepiej, żeby ona sama sobie znalazła takiego pana:)
14 listopada 2007 at 19:36A nielepiej udzielić jej kilku wskazówek?Albo podsunąć jakiż czat,żeby sobie mogła sama rozmawiać… a może namówcie ją na ząłożenie profilu na jakimż portalu randkowym?? No,jest tyle możliwożci…nie bierzcie sie za to same,bo to jest dobre,ale wtedy kiedy jest sie nastolatką a nie dojrzałą kobietą 😉
15 listopada 2007 at 09:51ależ my za nią nie mamy zamiaru umawiać się na randki – chcemy jej tylko podrzucić kilka nowych pomysłów. mówisz, że jest taki portal mydwoje.pl – weszłam na tą stronkę, wygląda ciekawie, ale mozesz mi powiedzieć o co tam tak dokładniej chodzi? jakies testy trzeba rozwiązywać? żeby nam się koleżanka nie zniechęciła…
15 listopada 2007 at 17:14No rejestrujesz się, wypełniasz taką wizytówkę w której wpisujesz jak wyglądasz, piszesz o tym co lubisz i nie lubisz i takie tam. Potem masz do wypełnienia test w którym zaznaczasz jedną z odpowiedzi lub gdzie nie gdzie więcej. Na koniec możesz wykupić abonament czy jakoż tak. A oni ci będą przysyłać kto do ciebie pasuje charakterem i takie tam. Wystarczy poczytać a dowiesz się więcej 🙂
17 listopada 2007 at 13:07a może dojrzali mężczyzni już wymarli?….czasami tak myżlę…
17 listopada 2007 at 13:23[usunięto_link] wrote:
a może dojrzali mężczyzni już wymarli?….czasami tak myżlę…
😯 jacie oby nie ❗ ❗ 😛
17 listopada 2007 at 16:19Może to pytanie na osobny temat ale jednak zapytam tu.
Jak się zachowuje(albo jak powinien) i ogólnie według was jaki jest dojrzały mężczyzna ?18 listopada 2007 at 13:19Jezus Maria, za takie koleżanki z pracy to ja bym serdecznie podzękowała. Rozumiem, że wasze intencej są czyste. Chcecie szczężcia dla Basi, ale… macie pewnożć, że ona też chce z kimż być?
Może takie życie jej odpowiada?19 listopada 2007 at 18:16ale my nie chcemy uszczężliwić Basi na siłę, ona sama się nam po prostu wyżaliła kiedyż, że już nie chce być sama i wszelkimi sposobami będzie dążyć do tego żeby znaleźć wreszcie tego jedynego i żebyżmy jej pomogły. a co do dojrzałego męzczyzny i w ogóle ideału mężczyzny, to mój jest taki: powinien być ciepły, opiekuńczy a jednoczesnie asertywny, męski i odważny.no i zakochany. we mnie oczywiżcie 🙂
- AutorOdp.