- AutorOdp.
- 9 grudnia 2006 at 14:06
Pomozcie! Zakocha?am sie! Ja 24 lata,on 41.Jest moim instruktorem od kursu prawa jazdy.Jest wolny i piekny.Nigdy nie by? zonaty.Jest mi?y,choc bardzo niesmia?y i zdystansowany.Nie okazuje,ze mu sie podobam.Ja tez tego nie okazuje.Jak go zdobyc?Poradzcie! Juz 4 razy mi sie sni? w ciagu 2 tygodni! Wstydze sie go zaprosic na kawe.Jak uwiesc faceta?Prosze o pomys?y zwiazane z tematem.Pozdrawiam.
9 grudnia 2006 at 16:14Jeżli chcesz się z nim umówić – zrób to ALE dopiero po zakończeniu kursu. Tak dla zachowania zdrowszej atmosfery.
powodzenia 🙂
9 grudnia 2006 at 18:57W?asnie w czwartek ukonczy?am kurs.Ale zda?am tylko testy,a jazdy nie zaliczy?am.Wiec w tygodniu pojade z moim instruktorem do Poznania,aby umowic mnie na poprawke.Choinka! Chce go poca?owac,tylko jak sie do tego zabrac?Jestem do tego przekonana.Jak powinnam go uwiesc,by mnie nie odepchna??Prosze,napiszcie Wasze pomys?y! Ja musze to zrobic bez wzgledu na wszystko.
21 grudnia 2006 at 09:29moze jeszcze ztym poczekaj, gratuluje tego uczucia bo to jednak spora roznica wieku..zycze wszystkiego naj, naj
bedzie dobrze!!!! pozdr
22 grudnia 2006 at 11:43Hmmm.. nie zastanowilo Cie dlaczego facet w tym wieku nigdy nie mial zony???
To byla pierwsza mysl jaka mi sie nasunela..22 grudnia 2006 at 15:33[usunięto_link] wrote:
Hmmm.. nie zastanowilo Cie dlaczego facet w tym wieku nigdy nie mial zony???
To byla pierwsza mysl jaka mi sie nasunela..Włażnie, skoro jest 'miły, piękny’ itp.
Druga sprawa – dziwi mnie, że mlodym dziewczynom podoba się ktoż, gdy występuje dożć spora różnica wieku – osobiżcie sobie tego nie wyobrażam u siebie.22 grudnia 2006 at 16:01Nawet jeżli mu się podobasz to on raczej tego nie okaże, bo jesteż pod jego 'nauką’ i to nie etyczne ! Nic z tego nie będzie przed zakończeniem kursu. Po zdaniu prawka możesz go zaprosić w ramach podziękowania za żiwtną naukę itp. i tak dalej ale teraz na Twoim miejscu bym się nie wychylała….Pozdrawiam 😉
26 grudnia 2006 at 00:12➡ radziłabym ci poczekać do zakończenia kursu moze on wyjdzie z jakąż inicjatywą a jak nie to w ramach podziękowania możesz sie z nim umówić
➡ również mnie zastanawia dlaczego facet w tym wieku jest wolny… być moze nie potrafi być z drugą osobą… kiedys wyczytałam, że lepiej nie wiązać sie z facetami którzy nie mieli partnerek - AutorOdp.