• Autor
    Odp.
  • ag_
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Drogie kobietki…
    Czy istanieja jakies metody zatrzymania okresu? zaniedlugo mam dostac miesiaczki, ale co tu duzo mowic, kompletnie mi to nie pasuje, gdyz mam wyjechac na narty a tam wiadomo wysilek fizyczny z bolacym brzuchem jest raczej nie do wytrzymania, do tego bede miala okazji byc sama z moim mezczyzna 馃槼
    Kiedys czytalam, ze jedzac witamine C da sie opoznic okres, ale nie wiem czy w to wierzyc…istanieja jakies metody?tabletki?srodki?
    z gory dzieki 馃槈

kimmuriel
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

A to si臋 da?

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Jaby偶 bra艂a tabletki antykoncepcyjne to si臋 da:)

Olgus
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

Jaby偶 bra艂a tabletki antykoncepcyjne to si臋 da:)

Ale nie bierze.

Nie, nie mo偶na. Jak nie chcesz sobie zaszkodzi膰 to nie wymy偶laj sposob贸w op贸藕nienia okresu.

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

S艂ysza艂am,ze mo偶na op贸藕ni膰 okres,ale najlepiej b臋dzie je偶li p贸jdziesz z tym do lekarza.Kt贸偶 jak nie on doradzi Ci najlepiej 馃榾

Jovita
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

sa takie tabletki ziolowe ktore zmniejszaja ilosc krwi podczas miesiaczki oi gdy sie ich wezmie wiecej moga zatrzymac okres sama tak zrobilam ale to glupie bardzo.

ag_
    Member
    • Zapaleniec

hmm jak sobie teraz tak mysle, to chyba szkoda mojego organizmu…
    Moze akurt nie wypadnie miesiaczka w te dni kiedy bede w gorach 馃檪 a jesli, to jakos to przezyje 馃檪

Olgus
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

No, brawo Ag, podejrzewam, 偶e w podj臋ciu takiej decyzji pomog艂a Ci troch臋 Onione. 馃槇

dziwadelko
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

Hahaha wystraszy艂a t膮 hysterektomi膮 馃榾

ag_
    Member
    • Zapaleniec

do tak drastycznych dla mojego organizmu srodkow bym sie nie posunela, ale jak dluzej przemyslalam temat, to rzeczywiscie nie ma to sensu, poza tym pogoda nartom nie sprzyja 馃槢 wiec ewentualnie bede chodzila niewyzyta 馃槢

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " jak wstrzymac okres?"

Przewi艅 na g贸r臋