- AutorOdp.
- 3 września 2005 at 11:51
To jest problem, który spędza sen mojej matce z powiek
Nie jest biegła w internecie, a że przegladamy razem to forum wiec poprosila o zapytanie.
Znacie jakies sposoby????27 września 2005 at 18:45jakis rok temu (w lato) zauwazyłam, ze moje pięty sa suche, znisczone i….. popekane :/ skóra dziwnie odchodziła …bleeeee …. nogi zaczełam szorować pumeksem, smarowac balsamem i wszystko po jakims czasie wróciło od normy 🙂 za jakies kilka miesiecy….
wydaje mi sie, ze moglo to byc spowodowane ciagłym chodzeniem w jednych butach ….14 października 2005 at 09:13mocno natłuszczać
19 października 2005 at 12:24Taka „przypadłożć” zdarza mi sie jak latem chodzę na boso np. na działce czy po lesie.
Pumyks i dobry krem radzą sobie z tym 😀20 marca 2006 at 09:36Pękające piety, to chory organizm, nie lekceważcie tego.Zwykłe kremy nie sa wskazane.
Pozdrawiam!
20 marca 2006 at 21:37Tak ale sa specjalne kremy na tą dolegliwosc, ale niestety nie wiem jakie
21 marca 2006 at 11:12Ja proponuję nasmarować ze 3 razy gliceryną na noc, grubą warstwą, założyć skarpetki i tak noc przespać. Problem powinien minąć – u mojej mamy zniknął jak ten sen złoty 🙂
28 marca 2006 at 17:13ja uzywam zwyklego kremu do stóp i drobne- ewentualne peknięcia same sie goją 😉
18 kwietnia 2006 at 08:15Moim zdaniem sa bardzo dobre kosmetyki Avon do spierzchniętych dłoni i stóp. Cena też jest zadowalająca. Mojej mamie bardzo pomagają. A mnie nają wielki plus za ładny zapach. 😉 Polecam…:D
18 kwietnia 2006 at 13:53[usunięto_link] wrote:
Moim zdaniem sa bardzo dobre kosmetyki Avon do spierzchniętych dłoni i stóp. Cena też jest zadowalająca. Mojej mamie bardzo pomagają. A mnie nają wielki plus za ładny zapach. 😉 Polecam…:D
Zgadzam się z Tobą
Od wielu lat używam kosmetyków AVON i jestem zadowolona19 kwietnia 2006 at 19:02[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
[usunięto_link] wrote:
Moim zdaniem sa bardzo dobre kosmetyki Avon do spierzchniętych dłoni i stóp. Cena też jest zadowalająca. Mojej mamie bardzo pomagają. A mnie nają wielki plus za ładny zapach. 😉 Polecam…:D
Zgadzam się z Tobą
Od wielu lat używam kosmetyków AVON i jestem zadowolonaTez używam już je od wielu lat i uwazam że nie mogę sie uczepić ze nie są najlepsze…(ztych które stosowałam)
20 kwietnia 2006 at 15:20Ja robie tak: mocze stopy w wodzie z sola do kapieli, potem robie zwykly peeling (moze byc do ciala, a nie do stop), potem miekka szczoteczka masuje stopy ze wszystkich stron. Wycieram, smaruje maslem, ktore wczesniej wyciagam z lodowki, aby bylo miekkie i zakladam skarpetki. I ide spac, a rano stopki sa jak u niemowlecia 😀
20 kwietnia 2006 at 18:48[usunięto_link] wrote:
Moim zdaniem kosmetyki AVON do pielęgnacji stóp i dłoni (Na temat innych w tym temacie wypowiadać się nie ma po co) wcale nie są specjalnie zadawalające. Ale fakt faktem-jakiż specjalnych sposobów nie znam, bo w sumie nie mam tego problemu. Jednak owych kosmetyków bym nie polecała – mnóstwo moich znajomych i mama zawiodło się na tych produktach. 🙄
10 maja 2006 at 12:44Ja wole Oriflame, ale nie wiem dlaczego.. 😕
11 maja 2006 at 12:18ja polecam krem i peeling do stóp z Tolpy. Są naprawdę rewelacyjne ❗ W dodatku wykonane z naturalnych skladników, opierających się glównie na borowinie. Jeżli chcecie wiedzieć więcej odsylam do
[usunięto_link]
[usunięto_link]
Ach i żeby nie bylo, nie mam w tym żadnego interesu, to naprawdę dobre kosmetyki. Wczeżniej używalam tych avonu, ale te są duużo lepsze 🙂 - AutorOdp.