- AutorOdp.
- 4 września 2010 at 10:03
Nie odwracam tak to działa ,że kobiety wolą faceta w spodniach i bez koszulki ,a mężczyzn kręci odwrotna sytuacja i to się wykorzystuje w profesjonalnym striptease. Co do majtek to fakt na końcu, chodziło raczej ,że pierwsze u kobiety polecą spodnie ,a góra później.Kolejnożć jest taka jak napisałem.
4 września 2010 at 10:10kiedy placisz za striptiz majtki zawsze poleca na koncu;)
4 września 2010 at 11:24[usunięto_link] wrote:
kiedy placisz za striptiz majtki zawsze poleca na koncu;)
Nie chodzi o to chodzi o kolejnożć rozbierania. Mężczyzna zacznie od góry ,a kobieta od dołu. Majtki są niejako zawsze finałem 😉
4 września 2010 at 19:38kobieta zacznie od rekawiczek….;p
4 września 2010 at 20:11[usunięto_link] wrote:
kobieta zacznie od rekawiczek….;p
Kto jeszcze dziż ich używa ? Kobieta zaczyna od rozpuszczenia włosów.
4 września 2010 at 20:13ja …a jak nie rekawiczki to rekawki wlasnie dzis nabylam jedne ….po ubraniu wyglada jakbys mial rece pokryte tatuazem;) e Boskie
mam krotkie wlosy jakos nie mialabym co rozpuszczac
4 września 2010 at 20:21[usunięto_link] wrote:
mam krotkie wlosy jakos nie mialabym co rozpuszczac
To chociaż fachowo rzucić grzywką czy coż 😆
4 września 2010 at 20:24no prosze cie……
4 września 2010 at 21:34[usunięto_link] wrote:
rekawki wlasnie dzis nabylam jedne ….po ubraniu wyglada jakbys mial rece pokryte tatuazem;) e Boskie
Też je mam ;p
5 września 2010 at 07:17no to ja sie zaskoczylam;) a nie jestes moim mezem hihi
10 września 2010 at 13:19Rozmowa trochę odeszła od pytania autorki…:)
Wracając więc do tematu, to jeżli chcesz go zaskoczyć, to może nie gól nóg przez miesiąc, później zaciągnij go do łóżka. Gwarantuję Ci, że będzie zaskoczony:p
22 września 2010 at 12:27Jeszcze nie widzialem aby u kobiety na nogach czy udach rosly wlosy, a widziaöem ponad 40 nagich kobiet. bardzo podniecajaco jest golenie kobiecych wlosow lonowych.
29 września 2010 at 19:05żeby zaskoczyć faceta zrób w łóżku coż czego jeszcze nie robiliżcie albo spełnij jakąż jego fantazje erotyczną jeżli je znasz.
Ewentualnie zrób mu jakiż prezent związany z jego hobby lub jego pasją.2 października 2010 at 09:14Zaskoczeniem mogloby byc: gdy on przyjdzie do domu, to otworz mu drzwi i ubierz kapelusz, buty na wysokich spilkach i rekawiczki biale i nic wiecej. Zaraz zaniesze Cie do lozka!
2 października 2010 at 10:19Widzę wyobraźnia kobiet sprowadza się tylko do zaskakiwania w łóżku 🙄
- AutorOdp.