Wyświetlanie 12 wpisów - od 1 do 12 (z 12 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    telpeloth
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Jedz nieregularnie, najlepiej dużo przed snem. Przybrałem przez to przez wakacje kilka kg.

karolincio
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

@telpeloth wrote:

Jedz nieregularnie, najlepiej dużo przed snem. Przybrałem przez to przez wakacje kilka kg.

bzdura!

to, że ktoż chce przybrać na masie, nie oznacza, że chce straciż na zdrowiu.
    Znajdź sobie jakąż dietę wysokokaloryczną ale nie stosuj jako zasady błędów popełnianych przez osoby z tuszą

AnetkaPlanetka
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 30
    • Bywalec

hmm ja dokladnie mam taki sam problem ale waze nawet mniej bo 44 kg przy wzrożcie 165 cm i teżmam 18 lat .. nie znalazłam jeszcze sposobu na przytycie i powoli tracę nadzieje .. chyba już trzeba się zaakceptować i przyzwyczaić ..

zuza_130
    Członek
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@AnetkaPlanetka wrote:

hmm ja dokladnie mam taki sam problem ale waze nawet mniej bo 44 kg przy wzrożcie 165 cm i teżmam 18 lat .. nie znalazłam jeszcze sposobu na przytycie i powoli tracę nadzieje .. chyba już trzeba się zaakceptować i przyzwyczaić ..

a probowalysie pic miete? albo brac tran? slyszlam, ze to pomaga…

zuza_130
    Członek
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

Chcę uzupełnić:tran pomaga odchudzanie dzięki zawartych w nim ekstraktach z ryb.

shanleenka
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

@zuza_130 wrote:

tran pomaga odchudzanie dzięki zawartych w nim ekstraktach z ryb.

hm?? nie rozumiem zdania:P

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Też chciałabym przytyć,żeby znowu wyglądać normalnie…
    Tylko u mnie problem jest z apetytem.Czasem muszę sobie przypominać o zjedzeniu czegoż,bo mój organizm sam nie przypomni mi o tym np burczeniem w brzuchu-nie odczuwam glodu 😯
    Jak coż lubię to zjem,ale w małych ilożciach,bo szubko się napycham… na slodycze rzucam się jak dziecko,ale od jakiegos czasu po słodkim jest mi niedbrze,więc też ograniczam.Wyglądam ohydnie! jak kożciotrup jakiż 😐 zaznaczę,ze nie jadam mięsa.Co zrobić,żęby sie nieco zaokrąglić tu i tam? 😉

Klaudziula
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Warto sie wybrac do jakiegos lekarza.

Ja tez mialam z tym problem. Chudlam mimo ze wydawalo mi sie ze jem.
    Jadlam napadowo.

Okazalo sie ze mam mega nerwice i depresje.

Na szczescie jeszcze zdazylam przed najgorszym i mnie wyleczyli.

Moze warto udac sie do jakiegos specjalisty.

Katrisia
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

pysia!
    nie każdy może zgrubnąć choćby bardzo tego chciał.Masz widocznie taką przemianę materii, że choćbyż jadła na siłę, rozpychała żołądek to Twój organizm przyspieszy metabolizm i na wadze nie przybierzesz. Najlepiej jednak jak udasz się do specjalisty i może znajdzie się sposób,żebyż przybierała na wadze.Samej nie kombinuj bo jak Ci tu ktoż napisał, nie robi się niczego dla wyglądu kosztem swojego zdrowia!
    pozdrawiam

Katrisia
    Członek
    • Odp.: 7
    • Początkujący

WarnGirl
    piszesz że nie jadasz mięsa, byżmoże to nie pozwala Ci przytyć. Ponoć ma to wpływ na osoby z którąż grupą krwi, o ile pamiętam to chyba 0 -osoby z tą grupą krwi, które nie jedzą mięsa to nie przytyją

Pajka
    Członek
    • Odp.: 35
    • Bywalec

@pysia wrote:

Co zgrubne

@Katrisia wrote:

nie każdy może zgrubnąć

Co przytyję, przytyć 💡

Przechodząc do rzeczy, to jak już poleciły koleżanki, nie tyle jedz dużo, co przede wszystkim często. Dodatkowo polecam tran. Ktoż pisał, że to na dietę, ale u mnie było odwrotnie – bardzo pobudził mój apetyt i pomógł ustabilizować wagę. Jak się boisz jakichż wyjałowień przez zmianę diety, to zamiast zwykłego tranu kup sobie np coż w stylu multitabs omega-3 complex, gdzie masz tam rózne witaminy, itp. I nie kładź się spać głodna, bo tak daleko nie zajedziesz 😉

Powodzenia 😉

Pajka
    Członek
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Tzn ja akurat mówiąc tu o multi tabs, miałam na myżli coż, co pomaga a nigdy nie szkodzi – w ramach uzupełnienia wartożci odżywczych. Ale też nie polecam żadnych tabletek na odchudzanie ani przytycie, bo to już powinno się brać tylko pod kontrolą lekarza.

Wyświetlanie 12 wpisów - od 1 do 12 (z 12 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę