- AutorOdp.
- 16 grudnia 2005 at 15:39
Chcialabym dowiedziec sie od was dziewczyny (no moze i chlopcy też) 🙂 jakimi kobietami jestescie ❓ Goniące ze karierą? Kury domowe?…
Feministki ❓ A jakie chciałybyżcie być, gdybyżcie miały pełną swobodę decydowania o własnym życiu ❓ 😀18 grudnia 2005 at 11:16Moja Pani jest kobietą która w dużym stopniu decyduje o tym co chce robić i co robi. WAżna dla niej jest kariera, praca, życie rodzinne owszem, potrzebuje rodziny jak wody…ale czasem myżlę, że dzieci to ja będę wychowywał a ona będzie zarabiała na dom, W tej chwili ma dobrą pracę, ale często lata po Europie…….a ja siedze w domu:(
18 grudnia 2005 at 17:35Ja włażnie nie chciałabym mieć pracy wyjazdowej…
To czego chce w życiu uniknac to pogon za kariera! Tak bardzo chcial;abym mieć czas na dom, dzieci…. Zobaczymy co zycie pokaze:)18 grudnia 2005 at 17:49To zależy jak kariera widziana jest przez nas.
Dla mnie osobiżcie praca jest bardzo ważna i nie wyobrażam sobie skupienia się tylko i wyłącznie na domu i rodzinie. Staram się godzić i pracę i dom, zwykle kosztem nocnych posiedzeń i notorycznego braku snu.18 grudnia 2005 at 18:57A to też niedobrze dla zdrowia 🙁 Ja nie mowie żeby siedzieć w domu caly czas ale nie moge patrzec jak kobiety rezygnuja calkowicie z zycia osobistego, nie maja mężczyzn, dzieci, są wiecznie zajete pracą, a później jak dochodzą do 40-stki patrzą na swoje życie i tak na prawde poza osiągnieciami w pracy nie mają nic. Patrzą jak ich kolezanki maja juz dzieci niemal pełnoletnie, są ustatkowane, maja męża który pomaga im w cieżkich chwilach, maja swój dom, ale nie dom jako budynek tylko dom jako miejsce gdzie są Twoi bliscy, którzy zawsze za Toba czekają. I tak taka kobieta biznesu mając ok 40 lat traci rodziców, zostaje sama na tym żwiecie. Nie ma juz z kim spędzać żwiąt, ma problemy z mężczyznami.. Takiego życia nigdy nie chciałabym mieć. Chcialabym mieć czas dla rodziny, czas dla siebie..
20 grudnia 2005 at 12:58Nie nie ze mną tak zle nie jest:))
Dorobiłam się i męża i dziecka i jakoż staram się godzić wszystko na raz:))
Zgadzam się z Tobą mamba:) Tak często jest, choć są takie kobiety którym to odpowiada21 grudnia 2005 at 15:38Każdy robi to na co ma ochote, znam osobiżcie jedna kobiete pracującą jak to ona sama sie nazywa, żaden facet nie może z nia wytrzymać 🙂 A ona sama jest oziębła i niezbyt uprzejma. Poza tym wszystkim jest piękną kobietą… Tak jak mówisz Figo one po prostu chcą takie być 🙂
21 grudnia 2005 at 19:28Hmmm ale ty napewno Mamba jestes zmienna:)))
Jesli chodzi o awtary:))) hihiii21 grudnia 2005 at 20:39Uwielbiam sie bawic programem graficznym 😀 I mam pełno pomysłów.. Stąd te zmiany 🙂
- AutorOdp.