- AutorOdp.
- 12 stycznia 2012 at 19:05
Szukam, szukam i nic 😀 Tak więc liczę na pomoc z waszej strony. Potrzebna mi mała ława do pokoju. Najlepiej żeby była kwadratowa. Przeglądałam strony na allegro, ale tyle tego że ciężko mi się zdecydować. Co obecnie jest trendy? Ps. mile widziane zdjęcia jeżli znajdziecie coż fajnego.
13 stycznia 2012 at 16:14Ja bym postawiła na coż prostego, ale prezentującego się ładnie 🙂 Nie lubię przepychu, więc może stąd moja opinia. np. :
[usunięto_link]
Szczyt prostoty. Dla mnie wystarczająca 🙂 Szperając w kategorii kwadratowych jakoż nic mi się nie spodobało…
17 stycznia 2012 at 11:45Dzięki! 😀 Klasyczna, ale podoba mi się. A może jeszcze coż polecicie?
6 lutego 2012 at 12:45Tutaj masz jeszcze ciekawą: [usunięto_link] Nie wiem jak dokładnie wygląda Twój pokój, ale mam nadzieję, że ta będzie pasować.
11 lutego 2012 at 17:30A może niska, drewniana, masywna, w klimacie azjatyckim- [usunięto_link]
Chyba że wolisz z szklany blat w mleczny lub w kolorze- [usunięto_link]
😀1 marca 2012 at 13:17Mnie się podobają z Ikei takie niskie małe stoliczki, zdjęcie niestety nie mam
3 marca 2012 at 17:31mi podobaja sie lawy stylizowane na stare, w sensie zniszczone, wyglada surowo i fajnie. moze jakis pchli targ?
- AutorOdp.