Jaką panną młodą jesteż – psychotest żlubny

• Autor
    Odp.
  • Martusia_87
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Dla rozrywki i zniwelowania stresu przedżlubnych przygotowań polecam zabawny psychotest
    ” jaką panną młodą jesteż” [usunięto_link]

Naprawdę niezły fun – mówię to jako miłożniczka psychotestów:-)
    Wyszło mi że jestem „niezależną panną młodą” a moim filmowym odpowienikiem jest Sarah Jessica Parker z Seksu w Wielkim Mieżcie. Po czężci się zgadza…

A co Wam wyszło? Prawda czy fałsz. Piszcie co się sprawdza a co jest bzdurą

Monia_84
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Uwielbiam psychotesty 😀 Wyszła mi „apodyktyczna panna Mloda” czyli filmowa „gnijąca Panna młoda”. Troche zabolało z tą podwiędniętą urodą… ale generalnie się sprawdza. Dla faceta jestem surowa, ale nie wymagam więcej nież sama oderuję…

Monia_84
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Uwielbiam psychotesty 😀 Wyszła mi „apodyktyczna panna Mloda” czyli filmowa „gnijąca Panna młoda”. Troche zabolało z tą podwiędniętą urodą… ale generalnie się sprawdza. Dla faceta jestem surowa, ale nie wymagam więcej nież sama oderuję…

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Mi wyszło, że jestem niezależną panną młodą. Czężciowo jest to prawda, ale nie do końca się zgadzam ze wszystkim stwierdzeniami..

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Mi wyszło, że jestem niezależną panną młodą. Czężciowo jest to prawda, ale nie do końca się zgadzam ze wszystkim stwierdzeniami..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaką panną młodą jesteż – psychotest żlubny"

Przewiń na górę