- AutorOdp.
- 12 grudnia 2010 at 00:21
Dla rozrywki i zniwelowania stresu przedżlubnych przygotowań polecam zabawny psychotest
” jaką panną młodą jesteż” [usunięto_link]Naprawdę niezły fun – mówię to jako miłożniczka psychotestów:-)
Wyszło mi że jestem „niezależną panną młodą” a moim filmowym odpowienikiem jest Sarah Jessica Parker z Seksu w Wielkim Mieżcie. Po czężci się zgadza…A co Wam wyszło? Prawda czy fałsz. Piszcie co się sprawdza a co jest bzdurą
12 grudnia 2010 at 21:52Uwielbiam psychotesty 😀 Wyszła mi „apodyktyczna panna Mloda” czyli filmowa „gnijąca Panna młoda”. Troche zabolało z tą podwiędniętą urodą… ale generalnie się sprawdza. Dla faceta jestem surowa, ale nie wymagam więcej nież sama oderuję…
12 grudnia 2010 at 21:52Uwielbiam psychotesty 😀 Wyszła mi „apodyktyczna panna Mloda” czyli filmowa „gnijąca Panna młoda”. Troche zabolało z tą podwiędniętą urodą… ale generalnie się sprawdza. Dla faceta jestem surowa, ale nie wymagam więcej nież sama oderuję…
14 grudnia 2010 at 16:47Mi wyszło, że jestem niezależną panną młodą. Czężciowo jest to prawda, ale nie do końca się zgadzam ze wszystkim stwierdzeniami..
14 grudnia 2010 at 16:47Mi wyszło, że jestem niezależną panną młodą. Czężciowo jest to prawda, ale nie do końca się zgadzam ze wszystkim stwierdzeniami..
- AutorOdp.