Jaki fluid najlepszy na jesienną aurę?

• Autor
    Odp.
  • rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Latem używałam fluidu matującego, a teraz mam wrażenie, że za bardzo tworzy efekt maski, polecicie coż? 🙂

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Odnawiam temat, może tym razem któraż z Was coż nam poradzi:)

kalarepka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja zmieniłam ostatnio podkład na maybelline super stay 24 h. Nie jestem ekspertką, ale rzeczywiżcie trzyma się na twarzy przez cały dzień, nawet w taką brzydką pogodę, a to mi się bardzo podoba 🙂 Żadnego efektu maski też nie zauważyłam.

aska1980
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 43
    • Bywalec

A ja mam od niedawna Rimmel Match Perfection Foundation (Podkład dopasowujący się do cery) i jest super. Nie ma efektu matowej buzi, ale błyszczy się tak zdrowo, nie takim łojem 😀 można zawsze przypudrować jak lubicie bardzo matowe wykończenie. Nie jest to podkład bardzo kryjący, ale co ważne nie eksponuje porów tak jak większożć matujących podkładów. Jak dla mnie fajny, mam cere mieszana.

MalaMi13
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja polecam fluid Maybelline Dream Matte Mousse, nie tworzy efektu maski, niezależnie od pory roku i również długo utrzymuje się na twarzy. Poza tym jest bardzo wydajny i ma ładne kolory!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaki fluid najlepszy na jesienną aurę?"

Przewiń na górę