- AutorOdp.
- 7 października 2010 at 12:33
Latem używałam fluidu matującego, a teraz mam wrażenie, że za bardzo tworzy efekt maski, polecicie coż? 🙂
27 października 2010 at 12:43Odnawiam temat, może tym razem któraż z Was coż nam poradzi:)
8 listopada 2010 at 11:28Ja zmieniłam ostatnio podkład na maybelline super stay 24 h. Nie jestem ekspertką, ale rzeczywiżcie trzyma się na twarzy przez cały dzień, nawet w taką brzydką pogodę, a to mi się bardzo podoba 🙂 Żadnego efektu maski też nie zauważyłam.
9 listopada 2010 at 18:12A ja mam od niedawna Rimmel Match Perfection Foundation (Podkład dopasowujący się do cery) i jest super. Nie ma efektu matowej buzi, ale błyszczy się tak zdrowo, nie takim łojem 😀 można zawsze przypudrować jak lubicie bardzo matowe wykończenie. Nie jest to podkład bardzo kryjący, ale co ważne nie eksponuje porów tak jak większożć matujących podkładów. Jak dla mnie fajny, mam cere mieszana.
10 listopada 2010 at 13:16Ja polecam fluid Maybelline Dream Matte Mousse, nie tworzy efektu maski, niezależnie od pory roku i również długo utrzymuje się na twarzy. Poza tym jest bardzo wydajny i ma ładne kolory!
- AutorOdp.