- AutorOdp.
- 16 października 2009 at 22:09
ide jutro na impreze i chce ubrac sie w czarne spodnie, czerwone buty i bluzke rowniez koloru czerwonego.chce jeszcze zalozyc jakas chuste a’la ozdobny szal.tylko mam problem co oprocz czarnego i bialego moze pasowac do czerwieni?dzieki za podpowiedzi.dodam ze plaszczyk bede miala czarny lub bialy.
17 października 2009 at 06:23Fiolet. Połączenie fioletu z czerwienią jest bardzo modne. Nie jest jednak łatwe i trzeba dobrze dobrać odcienie, materiał itp.
17 października 2009 at 08:25no ale jak dobierze zle bedzie wygladac jak papuga. lepiej czarną z jakimż wzorkiem- wtedy to już nie taki mocny akcent kolorystyczny
17 października 2009 at 08:26ps quene, czemu zmieniłaż awatar? był taki fajny!
17 października 2009 at 09:55Emilia Flores, a bo chciałam wypróbować jak ten będzie się prezentował – mam słabożć do Marleny D. 😉
Ale ponieważ sama się długo wahałam, a Ty potwierdzasz mój początkowy wybór, a z Twoim zdaniem akurat się liczę, gdyż całkowicie bezinteresownie bardzo Cię polubiłam i fajna z Ciebie kobieta… REASUMUJĄC – teraz jest włażciwy xD
17 października 2009 at 10:21wow! no dzięki! 🙂 aż się wzruszyłam normalnie heh. Pozdro!
10 listopada 2009 at 15:25Według mnie do czerwonego czarny pasuje jak ulał. Sam czerwony jest wyrazisty więc go stonuj odrobinę.
- AutorOdp.