- AutorOdp.
- 27 lipca 2007 at 08:20
jestem bardzo ciekawa jakich kremow do twarzy uzywacie.chcialabym kupic nowy sobie ale za bardzo niewiem jaki chcialabym by byl sprawdzony,chcialabym nawilzajacy bardzo ale nie tlusty zastanawialam sie nad garnierem a co wy myslicie o nim.a na noc jkai uzywacie?piszcie swoje wszystkie sugestie pozdrawiam
27 lipca 2007 at 09:51Zawsze używalam kremu Nivea i mysle ze jest najlepszy.Taki delikatny i pachnacy 😉 Tylko troche drogi, ale oplaca sie dodac pare zlotych by go miec 😉
27 lipca 2007 at 13:19Wszystko zależy od rodzaju Twojej cery.Krem Nivea jest dobry,ale nie dla tłustej cery(bo chociaż jest fantastyczny na podraznienia,suche łokcie i pięty jest bardzo tłusty).
Ja używałam krem Garniera o konsystencji krem-żel i byłam z niego zadowolana bardzo.Miałam też do czynienia z Garnier skin naturals-sprawdza się,zwłaszcza teraz kiedy słońce wysusza mi skórę(normalnie mam cerę mieszaną).Wczeżniej stosowałam też krem z Ziaji ogórkowy.Myżlę,ze najważniejsze jest abyż dopasowała krem do rodzaju cery.Jeżli masz tłustą lub miezaną cerę używaj kremu o lekkiej konsystencji,matująco-nawilżającego.A jesli jesteż posiadaczką suchej cery wtedy przydałby sie krem nawilżający.Cera wrażliwa wymaga odpowiedniej pielegnacji i tu najlepiej skonsultowac się z dermatologiem.A przy cerze normalnej nie trzeba sę az tak wysilac przy wyborze kremu 😉28 lipca 2007 at 18:16bardziej mam skore sucha.tylko chcialabym by skora po nocy byla odzwiezona ladna anie zmeczona.podajcie mi jakas sprawdzona firme ok?
31 lipca 2007 at 17:32Jeżli naprawdę chcecie mieć piękną cerę to kolagen ( najlepszy jest Collagen MAX) jest jedynym rozwiązaniem. Uwieżcie mi stosowałam wiele kremów, ale żel kolagenowy jest najlepszy, nawilża regeneruje, likwiduje opuchliznę pod oczami no i redukcja zmarszczek, polecam każdemu bo sama się przekonałam
Pozdrawiam31 lipca 2007 at 17:37kupilam garniera skin naturals dzis wyprobuje ciekawe czy bedzie dobry:):):)a kolagen to powiedz dokladnie jaki masz krem ok?
1 sierpnia 2007 at 16:43mysle ze bedziesz zadowolona z garniera skin naturals 🙂 sama go mam i nie moge narzekac dobrze matuje, ladnie pachnie ale napisz nam tu na forum co sadzisz o nim 😉
1 sierpnia 2007 at 21:23Zawsze i od lat.Nivea byl niezawodny.
5 sierpnia 2007 at 14:43Ja mam cere bardzo wrażliwą i wdodatku z tendęcją do krostek.Używam Kremu gruszkowego z potasem i takiej samej maseczki Dax Cosmetis -Perfecta No problem .Ładnie pachnie, szybko się wchłania. No i najważniejsze… znikają mi drobne krostko-grudki.Używam też czasem kremu nawilżającego AA.
5 sierpnia 2007 at 16:17Nivea…jest poprostu ponadczasowy 🙂
6 sierpnia 2007 at 11:35tylko i wylacznie Nivea Soft!!!od 5 lat
6 sierpnia 2007 at 13:17ja używam garniera do miesznaej cery i wydaje mi się bardzo dobry:) ma konsystencje zelu i bardzo dobrze nawilza:)
6 sierpnia 2007 at 16:54Ja używam kremu nivea, tego klasycznego i moja cera jest super
7 sierpnia 2007 at 19:00no mysle ze z garniera jest dobry,ale spodziewalam sie lepszego efektu i sie troszke zawiodlam,ale jak narazie moze byc
7 sierpnia 2007 at 20:32[usunięto_link] wrote:
tylko i wylacznie Nivea Soft!!!od 5 lat
moja szkoła 🙂 idealny pod makijaż. uwielbiam go. jest niezastąpiony.
ale garnier tez mi odpowiada. jak się nie maluje, to stosuje różne kremy (co mi w rękę wpadnie), ale jak się maluje to tylko nivea soft 😉 - AutorOdp.