- AutorOdp.
- 18 listopada 2007 at 16:39
Nie wiem, czy ten temat już tu był… ale jeżli nie, to myżlę, że będzie bardzo ciekawy temat do rozmowy..! 😀 😀
A więc ja zacznę!!
Urodziłam się o miesiąc za wczeżnie, bo tak mi się spieszyło na ten żwiat 😆 😆 😆 tak naprawdę to miałam się urodzić w lutym (w połowie), ale mi się pchało więc urodziłam się 23 stycznia i oto proszę jestem zodiakalnym WODNIKIEM!! i muszę przyznać, że ten znak idealnie do mojej osoby pasuje jak i pod względem mojego upartego charakteru, tak i pod względem zainteresowań i nie tylko! jedno, co do mojej skromnej osoby nie pasuje, to, to że bywam czasami CHŁODNA! tu się nie zgadzam, bo taka nie jestem!!
A mój misio jest WAGA!!A jak to u Was wygląda!? 😀 😀 😀 😀
18 listopada 2007 at 16:59Jestem Strzelcem i to cała ja, oprócz tego, że bywam introwertyczką. Mój facet też jest Strzlecem i bywa nam razem bardzo „wesoło” z tegoż powodu.
18 listopada 2007 at 17:01[usunięto_link] wrote:
Mój facet też jest Strzlecem i bywa nam razem bardzo „wesoło” z tegoż powodu.
A mój włażnie jest spod znaku WAGA!! i powiem Ci Zielonooka, że dobraliżmy się idealnie nie tylko z charakterem! :haha:
21 listopada 2007 at 09:17Czytalam wlasnie horoskopy ,ze Waga pasuje z wodnikiem nie zaleznie czy Waga jest kobieta czy facet i na odwrot czy kobieta jest wodnikiem czy facet. Kobieta waga pasuje tez idealnie z lwem 😯 A lew(facet) z waga 😯
Ja jestem WAGA (ur 8 pazdziernika) i rowniez wystrzalilam od mamy na ten zakichany swiat za wczesniej o miesiac ! 😀 Jestem wczesniakiem i nie przeszkadza mi to. 🙂 A chlopak? ehhhh Moj byly byl rakiem i wyczytalam w horoskopach,ze kompeltnie nie pasuje do raka ,bo ponoc oni to straszni kochankowie cos w tym jest… 🙄
P.S.AGUS! PIONA!! 😆 😆 Wczesniaki gora!!!! 😆 8)
21 listopada 2007 at 09:26Ja jestem:baran….moj facet:waga-mysle,ze dobralismy sie idealnie 😛
21 listopada 2007 at 11:16temat już był 😛
ja skorpion a moja miłożć panna 😛
21 listopada 2007 at 14:49[usunięto_link] wrote:
P.S.AGUS! PIONA!! 😆 😆 Wczesniaki gora!!!! 😆 8)
No ba!! ma się rozumieć!!! PIONA!!! 😀 😀 😀 😀
- AutorOdp.