Jaki macie znak zodiaku a jaki Wasi mężczyźni/kobiey:-)

• Autor
    Odp.
  • ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

Nie wiem, czy ten temat już tu był… ale jeżli nie, to myżlę, że będzie bardzo ciekawy temat do rozmowy..! 😀 😀

A więc ja zacznę!!
    Urodziłam się o miesiąc za wczeżnie, bo tak mi się spieszyło na ten żwiat 😆 😆 😆 tak naprawdę to miałam się urodzić w lutym (w połowie), ale mi się pchało więc urodziłam się 23 stycznia i oto proszę jestem zodiakalnym WODNIKIEM!! i muszę przyznać, że ten znak idealnie do mojej osoby pasuje jak i pod względem mojego upartego charakteru, tak i pod względem zainteresowań i nie tylko! jedno, co do mojej skromnej osoby nie pasuje, to, to że bywam czasami CHŁODNA! tu się nie zgadzam, bo taka nie jestem!!
    A mój misio jest WAGA!!

A jak to u Was wygląda!? 😀 😀 😀 😀

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Jestem Strzelcem i to cała ja, oprócz tego, że bywam introwertyczką. Mój facet też jest Strzlecem i bywa nam razem bardzo „wesoło” z tegoż powodu.

ausia
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Mój facet też jest Strzlecem i bywa nam razem bardzo „wesoło” z tegoż powodu.

A mój włażnie jest spod znaku WAGA!! i powiem Ci Zielonooka, że dobraliżmy się idealnie nie tylko z charakterem! :haha:

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Czytalam wlasnie horoskopy ,ze Waga pasuje z wodnikiem nie zaleznie czy Waga jest kobieta czy facet i na odwrot czy kobieta jest wodnikiem czy facet. Kobieta waga pasuje tez idealnie z lwem 😯 A lew(facet) z waga 😯

Ja jestem WAGA (ur 8 pazdziernika) i rowniez wystrzalilam od mamy na ten zakichany swiat za wczesniej o miesiac ! 😀 Jestem wczesniakiem i nie przeszkadza mi to. 🙂 A chlopak? ehhhh Moj byly byl rakiem i wyczytalam w horoskopach,ze kompeltnie nie pasuje do raka ,bo ponoc oni to straszni kochankowie cos w tym jest… 🙄

P.S.AGUS! PIONA!! 😆 😆 Wczesniaki gora!!!! 😆 8)

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Ja jestem:baran….moj facet:waga-mysle,ze dobralismy sie idealnie 😛

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

temat już był 😛

ja skorpion a moja miłożć panna 😛

ausia
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

P.S.AGUS! PIONA!! 😆 😆 Wczesniaki gora!!!! 😆 8)

No ba!! ma się rozumieć!!! PIONA!!! 😀 😀 😀 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaki macie znak zodiaku a jaki Wasi mężczyźni/kobiey:-)"

Przewiń na górę