- AutorOdp.
- 31 lipca 2013 at 21:42
W tej chwili w sklepach IKEA jest tak duży wybór różnych obrazów, że jest w czym wybierać. I jeżli ktoż nie decyduje się na żwięty obraz, zawsze może powiesić abstrakcję, kwiaty, czy coż z afrykańskich pejzaży,a do dziecięcego pokoju obraz w kolorach błękitu,seledynu i woda,ptaszki. 🙂
3 grudnia 2013 at 10:44Fototapety są extra!;) Rok temu robiłam remont pokoju i czarno-biała panorama prezentuje się idealnie na tle fioletowej żciany!:)
15 czerwca 2014 at 22:07Moi rodzice mieli bardzo fajny pomysł, bo w sypialni mieli obraz, który namalowaliżmy rękoma z całą rodziną farbami. Dobrali tylko kolory i przez lata patrzyli na nasze wspólne dzieło – też kiedyż sobie takie zrobię 🙂
15 lipca 2014 at 18:24Mi się podobają te składane w 3-6 czężći w jakież odległożci, np kwiaty lub pejzaż
4 września 2014 at 10:48Jeżeli miałbym wybierać to również postawiłabym na fototapetę z jakimż niebanalnym motywem przewodnim zamiast obrazu,te wydają mi się dobre ale do klasycznego stylu.
24 lipca 2019 at 08:59Empik Foto ma takie kwadratowe obrazy ze zdjęciami za grosze, więc może ten kierunek? Wiadomo, że można coś kupić za ogromne pieniądze, ale czy to ma większy sens? Fajnym zdjęciem można już sobie zrobić dosyć dużą różnicę, ale to już kwestia taka, co kto lubi. Po prostu 😉
19 sierpnia 2020 at 14:05Są teraz modne takie plakaty np z zarysem twarzy albo też mi się rzuciły takie z mapą miasta bardzo minimalistyczne i fajne
15 lipca 2021 at 11:32Jeśli szukasz obrazu, który będzie wyjątkowy i oryginalny to napewno zainteresuje Cię [usunięto_link]. Mają sporo pięknych dzieł, w różnych stylach.
11 sierpnia 2023 at 21:25Nic przecież nie stoi na przeszkodzie by zrobić sobie z malowania swoje nowe hobby. W dzisiejszych czasach takie umiejętności są bardzo cenione, a utalentowani artyści są w stanie sporo zarobić. Sama mam znajomą jaka sprzedaje obrazy we własnym sklepie internetowych i jest na nie popyt. Oczywiście na samym początku musimy poświęcić trochę czasu na naukę. W zasadzie to nie trzeba na ten cel nic wydawać bo jest wiele blogów poruszających temat. Potrzebne będą podstawowe przybory oraz farby akrylowe – [usunięto_link] jeżeli szukamy bardziej wyrazistych kolorów. Jeżeli będziemy się czuły na siłach to w pewnym momencie stwierdzimy, że dany obraz nadaje się idealnie do przyozdobienia naszego domu.
- AutorOdp.