- AutorOdp.
- 7 lipca 2014 at 07:44
A jaki budżet w ogóle posiadacie na ten cel? Bo Opel Corsa to za mały samochód aby służył jako rodzinne auto,proponuję coż większego i bardziej komfortowego:)
21 lipca 2014 at 12:37Wg mnie typowo rodzinnym autkiem jest Renault Scenic lub Citroen Xsara Picasso 🙂
25 października 2014 at 10:48Jechałam nimi , faktycznie wygodne i pakowne.
5 grudnia 2014 at 14:52jesli bezpieczeństwo to tylko stare pancerne volvo np v70 🙂
sam smigam 440 stare ale jare 😛12 kwietnia 2015 at 05:50My mamy Renualt Scenic ale przymierzamy się do zakupu drugiego autka i mąż coż wspominał o Mazda3 – że ponoć pojemny a do tego niezły czekajcie jak to powiedział design !!!!! Co Wy na to?????
13 kwietnia 2015 at 19:55No… w testach Auto świata wyżej niż Honda Civic. Wiem, bo mój facet strasznie się nią zajarał i wybiera się na jazdę próbną. Mnie też się to auto podoba – nowoczesne, stylowe i sprytne. Nie miałabym nic przeciwko posiadaniu takiego egzemplarza. 🙂
14 kwietnia 2015 at 10:36no i nie zapominajcie że Mazda 3 to jedno z najbardziej niezawodnych aut na rynku, a przecież to się liczy przy zakupie auta, w sumie nie dziwię się, że Twój facet zwrócił uwagę na Mazdę 3 to naprawdę bardzo fajne, designerskie auto.
24 kwietnia 2015 at 15:36o widzę, że nie tylko faceci orientują się w tym jakie auto jest dobre – ja nie miałam pojęcia że ta Mazda3 budzi takie pozytywne emocje
24 kwietnia 2015 at 18:30U nas autko rodzinne to Hyundai I30 w wersji CW
30 kwietnia 2015 at 21:32[usunięto_link] wrote:
o widzę, że nie tylko faceci orientują się w tym jakie auto jest dobre – ja nie miałam pojęcia że ta Mazda3 budzi takie pozytywne emocje
Mazda 3 to stylowe auto więc nic dziwnego, że podoba się i kobietom i mężczyznom, chociaż jak wiadomo kobiety bardziej zwracają uwagę na design, ale akurat Mazdzie nie można nic zarzucić jeżli chodzi o wygląd.
27 maja 2015 at 11:09Z jednej strony tak,ale z drugiej Mazda 3 bardzo rdzewieje i ma słabe blachy,co w przypadku trzymania autka pod chmurką może się źle skończyć. Trzeba ją po prostu zakonserwować.
- AutorOdp.