- AutorOdp.
- 22 lipca 2007 at 17:13
Za niedługo postaram się zrobić fotkę i tu wstawić, ale już teraz Was proszę o pomoc 😉
Idę za tydzień na wesele, kupiłam już sukienkę, tyle, ze niewiem, jakie buty będą do niej pasowały… 🙁Jej opis:
przed kolana, czarna, nie rozkloszowana, ciekni materiał, na cienkich ramiączkach, z haftowanymi czarnymi kwiatkami, odcinana pod biustem czarną, lżniacą, długą wstążką, zakończona 4-oma falbankami.
Niewiem, czy nie będą do niej pasowały słynne szpilki, ktore ma chyba każda dziewczyna ~~> czarne,za szpicem, i z takim paskiem woół kostki do zapinania {wiecie, o co mi chodzi :-)}
Moja koleżanka mówi, ze one są już niemodne i powinnam sobie kupić inne.
Oj, niewiem co mam robić, bo został tylko tydzień.
postarajcie się mi pomóc narazie na podstawie samego jej opisu, a ja spróbuję zrobić fotkę 🙂
Pozdroooofffka ;*****24 lipca 2007 at 17:57Hmmm…. więc albo sandałki srebrne np i do tego srebrna torebeczka,albo czarne szpilki,tylko takie wsówane,bez żadnych zapinań 🙂
24 lipca 2007 at 18:12A takie szpilki ze szpicem czarne, z zapięciem koło wokół kostki nie są już modne i sie nie nadają? 🙂
24 lipca 2007 at 19:48Czy modne… hmmm na pewno juz nie noszone.Tzn nie przez wszystkich.Osobożcie mam dwie pary takich szpilek,ale ich juz nie noszę(bo mam inne,ładniejsze 🙂 ).Powiem Ci,że pasowałyby do takiej sukienki a ciągle w sklepach jest pełno takich butów,więc nie byłabyż jakims wybrykiem natury gdybys zdecydowała się jednak włożyc takie buty.Słyszałam,ze to klasyczne buty i modne są zawsze.Więc jeżli jest Ci w nich wygodnie to żmiało mozesz je założyc 😀
30 lipca 2007 at 12:25Nie noszone??Warnus no co Ty!:D Ja wlasnie uwielbiam takie bhuty szpilki czarne zapinane z czobkiem.Moim zdaniem takie buty do wszystkeigo pasuja ,nawet do sukienki! Srebrne szpilki ze srebrna torebka jak WarnGirl pisala tez mi sie podoba i pasuje do czarnej sukienki jak nic! 😆 🙂
30 lipca 2007 at 12:46Czarne szpilki sa chyba ponadczasowe i nie moga wyjsc z mody tak jak mala czarna
31 lipca 2007 at 13:45No włażnie ta moja sukienka jest coż tak jakby mała-czarna, hehe 🙂
więc moze będą pasować…
ajć, niewiem już sama 😕31 lipca 2007 at 13:55Ja bym kupiła sobie do tej sukienki jakież zgrabne sandałki na wysokim obcasie. W końcu po to jest lato żeby takie włażnie buty zakładać.
31 lipca 2007 at 15:15moim zdaniem kup sobie takie buty jakie ci sie przydadza potem..
wesele to tylko 24 albo 48 H wiec but ma byc wygodny..
tak jak ja sobie kupilam w tamtym roku złote na paseczkach. optarly mnie lezaly w kacie i moze bylam w nich z 6 razy..
a w takich czarnych ze szpicem i paseczkiem… to zawsze mozna wyjsc 🙂31 lipca 2007 at 16:21Czyli Wy ubrałybyżcie sobie takie szpilki do takiej sukienki ?
No włażnie oprócz tego, że jest to typ małej-czarnej, to jest taka jakby „letnia” więc na pewno szpilki będą pasować?
Sorry, że tak Was męczę 🙂28 marca 2009 at 06:53Witajcie Drogie Panie!
Chciałam się z Wami podzielić stroną z bardzo ciekawymi bucikami !
Moje ulubione to czerwoniaste szpile, polecam !
28 marca 2009 at 12:04Byłyby niezłe gdyby miały nosek o połowę krótszy 😛
28 marca 2009 at 22:48Masakra,co to za kajak 😆
- AutorOdp.