• Autor
    Odp.
  • koawn25
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

W臋gry, Eger 馃檪

agne.shall
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 27
    • Bywalec

A u mnie w tym roku nici z wakacji 馃檨 najwy偶ej jaki偶 weekendowy wypad niedaleko. Praca, praca, praca…

monia86
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja p贸ki co nie mam 偶adnych plan贸w. Jak uda si臋 gdzie偶 wyskoczy膰 to tylko na weekend.

ajada
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja co roku bardzo dok艂adnie planuje swoje wakacje. Niestety najcz臋偶ciej z niekt贸rych plan贸w musz臋 zrezygnowa膰. Po prostu brakuje mi czasu. Na pewno pojad臋 na kilka dni i nad morze i w g贸ry.

Melata
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

Ja p贸ki co nie mam 偶adnych plan贸w. Jak uda si臋 gdzie偶 wyskoczy膰 to tylko na weekend.

Ja si臋 napali艂am na te rejsy, idealne w艂a偶nie na jakis weekend. Unity Line organizue wycieczki do Kopenhagi, Malm脙露, G脙露teborga, Ystad czy te偶 na Bornholm zielon膮 wysp臋 Ba艂tyku. Trzeba si臋 zorganizowa膰 i na co偶 zdecydowa膰 馃檪

pastelova
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Mo偶e Turcja:)

Lemonka
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Mam tyle pomys艂贸w na wakacje! A pewnie uda si臋 je zrealizowa膰 tylko po cz臋偶ci… Chocia偶 koniecznie chc臋 pojecha膰 do Finlandii 馃榾 By艂am tam kilka lat temu i bardzo mi si臋 podoba艂o, ch臋tnie pojad臋 ponownie 馃榾 No ale je偶li to nie wypali, to odwiedz臋 przyjaci贸艂k臋 w Hiszpanii! Zawsze trzeba mie膰 plan awaryjny!

Lindana
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

W tym roku bezdyskusyjnie Mazury 馃檪 ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰. 馃榾

niezabudka
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

my z dzieciaczkami do sprawdzonej Krynicy Morskiej…oby do lata:) mo偶e znajdzie si臋 jaka偶 nowe lokum z pomoc膮 mbooking.pl – nowy portal z rezerwacjami online

Karo22
    Member
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

kilka dni w okolicach Barcelony i mo偶e jeszcze kilka nad naszym morzem 馃槈

pastelowa
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Tatry jak co roku zreszt膮 馃檪 mo偶e jeszcze uda sie na jaki偶 weekend nad morze wyskoczyc:)

mwedkarz
    Member
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Razem z 偶ona i dzie膰mi je藕dzimy co roku do Krynicy Morskiej

Olusia
    Member
    • Temat贸w: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Krynica Morska 馃檪 super sprawa! by艂am tam jeszcze jako dziecko :P:)

Ishtar
    Participant
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

Plany jeszcze si臋 nie pojawi艂y, ale my偶la艂am o jakim偶 fajnym wyje藕dzie tematycznym. Nie do ko艅ca tylko wiem gdzie i co chcia艂abym robi膰. Mo偶e mi co偶 doradzicie? Od razu m贸wi臋, 偶e nie dla mnie wspinaczki i d艂ugie trasy rowerowe. 馃槢

Kasztan
    Member
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Czyli myslisz o aktywnym wyjezdzie ? Bo mialam pytac czy bardziej dla ciala czy dla duszy ? Bo sa takie gdzie mozna poprawic sylwetke, kondycje fizyczna, ale i wyciszyc sie i zrelaksowac.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Jakie macie plany na tegoroczne wakacje?"

Przewi艅 na g贸r臋