• Autor
    Odp.
  • love_highheel
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

ja na pewno gdzie偶 zagranic臋. mo偶e Chorwacja:)

Miska26
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 501
    • Zas艂u偶ony

ja si臋 zastanawiam nad jakimi偶 wakacjami za granica, sama nie wiem ju偶 gdzie lecie膰, bo ostatnio odpad艂o kilka miejsc贸wek ze wzgl臋du na atak na turyst贸w w Tunezji, za kilka dni odwiedzam biuro Itaki i zastanawiam si臋 jakie miejsca mi zaproponuj膮.

kkot
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

[usuni臋to_link]偶ka26 wrote:

ja si臋 zastanawiam nad jakimi偶 wakacjami za granica, sama nie wiem ju偶 gdzie lecie膰, bo ostatnio odpad艂o kilka miejsc贸wek ze wzgl臋du na atak na turyst贸w w Tunezji, za kilka dni odwiedzam biuro Itaki i zastanawiam si臋 jakie miejsca mi zaproponuj膮.

Te偶 si臋 zastanawia艂am wcze偶niej nad Tunezj膮 ale r贸wnie偶 z tej samej przyczyny wypad odpada, chocia偶 powiem Ci 偶e widzia艂am na stronach touroperator贸w 偶e niekt贸rzy operuj膮 mimo to wycieczki do Tunisu.

ronia31
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

呕artujesz? A nie ma przypadkiem zakazu wyjazd贸w w tamten rejon ?

kkot
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

呕artujesz? A nie ma przypadkiem zakazu wyjazd贸w w tamten rejon ?

wydaje mi si臋 偶e nie ;/ nie wiem czy kto偶 chcia艂by si臋 nara偶a膰. Jedno jest pewne ceny pojecha艂y w d贸艂.

ronia31
    Member
    • Bywalec

Troch臋 to ryzykowne ze strony biur podr贸偶y …

ronia31
    Member
    • Bywalec

b臋d臋 szczera nawet jakby wyjazd by艂 za darmo nie wiem czy bym chcia艂a skorzysta膰, chyba mimo wszystko troch臋 si臋 boj臋. Wszystko 艂adnie pi臋knie ceny faktycznie s膮 niskie … ale wiadomo ALE …

Ishtar
    Participant
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

Czyli myslisz o aktywnym wyjezdzie ? Bo mialam pytac czy bardziej dla ciala czy dla duszy ? Bo sa takie gdzie mozna poprawic sylwetke, kondycje fizyczna, ale i wyciszyc sie i zrelaksowac.

Kasztan, napisa艂am 偶e nie chc臋 w艂a偶nie czego偶 takiego. Chc臋 po prostu odpocz膮膰 bez 偶adnych kondycyjnych, sportowych i innych pomys艂贸w. Ale chcia艂abym te偶 co偶 zobaczy膰, pochodzi膰, zdj臋cia porobi膰, mo偶e popr贸bowa膰 smak贸w. 馃檪

JanuszF
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Jad臋 do Berlina na 2 tygodnie i na tydzie艅 do Francji.

Kasztan
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

Kasztan, napisa艂am 偶e nie chc臋 w艂a偶nie czego偶 takiego. Chc臋 po prostu odpocz膮膰 bez 偶adnych kondycyjnych, sportowych i innych pomys艂贸w. Ale chcia艂abym te偶 co偶 zobaczy膰, pochodzi膰, zdj臋cia porobi膰, mo偶e popr贸bowa膰 smak贸w. 馃檪

Przepraszam musia艂am by膰 nieprzytomna pisz膮c wiadomo偶膰. Uda艂o si臋 znale藕膰 co偶 interesuj膮cego ?

fw4
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja nigdzie nie wyje偶d偶am, wysy艂am tylko dzieci na warsztaty [usuni臋to_link]

vietom
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

W tym roku wybieramy si臋 z m臋偶em do Grecji. P贸藕niej odwiedzimy kilka miejsc w Polsce: Mi臋dzyzdroje, Krak贸w i Lublin. Zapowiada si臋 bardzo aktywny czas!

Lucy88
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Nam si臋 plany zmieni艂y, musimy zosta膰 w kraju ale te偶 b臋dzie fajnie:)

kamorgas
    Member
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

Z ma艂ym dzieckiem niestety tylko na dzia艂k臋 :/ za rok mo偶e nawet zagranica

alexon
    Member
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Planuj臋 lecie膰 na Majork臋. Nigdy tam nie by艂am i mam nadziej臋, 偶e si臋 nie zawiod臋 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Jakie macie plany na tegoroczne wakacje?"

Przewi艅 na g贸r臋