Jakie macie plany na tegoroczne wakacje?

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 47 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    MissBella
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Marz膮 mi si臋 mazurskie jeziora 馃榾 Tylko b艂agam, bez komar贸w

Ninax
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja te偶 jad臋 na mazury. Ale na jacht a Ty?

1kropelka
    Uczestnik
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

Mi rodzina zapowiedzia艂a ze mam zbiera膰 pieni膮dze na wakacje bo zabieraj膮 mnie na Chorwacj臋 馃榾 By艂o by pi臋knie 馃榾

Olusia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

W tym roku wybieram si臋 nad morze 馃檪 nie by艂am ju偶 tam z kilkana偶cie lat…

Stalew_75
    Cz艂onek
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

dzia艂ka na kujawach, nad jeziorkiem, tarasik, kawka, wieczorem piwko, dzieci biegaj膮ce po ogrodzie za psem…. achhhh jak tylko do wakacji w totolotka wygram:)

sandy87
    Cz艂onek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Nie mam plan贸w bo zazwyczaj wybieram opcje last minute na spontanie, najtaniej wychodzi 馃檪 Chocia偶 odpada ekscytacja oczekiwania i to jest minus 馃槈

Histed
    Cz艂onek
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja w tym roku mam zamiar pozwiedza膰 moje okolice tj Wielkopolskie.B臋d臋 je藕dzi膰 na ryby z ch艂opakiem,wychodzi膰 na miasto kiedy b臋d臋 chcia艂a,opala膰 si臋 nad jeziorem,p艂ywa膰.Naucz臋 si臋 gra膰 na jakim偶 instrumencie i og贸lnie b臋d臋 si臋 偶wietnie bawi膰 馃榾

Panienka2
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Faktycznie lato si臋 zbli偶a i o wakacjach nale偶a艂oby ju偶 pomy偶le膰. Ja mam tak膮 paczk臋 – czterech przyjaci贸艂 i w te wakacje chcemy wyruszy膰 do Berlina a potem mo偶e jakie偶 inne miasto np Frankfurt? Wiem,偶e po terenie Niemiec mog臋 je藕dzi膰 z DB Bahn,natomiast nie wiem czym najtaniej i najlepiej porusza膰 si臋 po Polsce? Samolot nie wchodzi w gr臋 – boimy si臋 lata膰,a i koszta nie takie ma艂e. Pozostaje jedynie autobus albo poci膮g. I tutaj rodzi si臋 pytanie – macie mo偶e jak膮kolwiek wiedz臋 na temat tanich a dobrych po艂膮cze艅 z Katowic lub Wroc艂awia? I czy istniej膮 jakie偶 rabaty dla os贸b wyje偶d偶aj膮cych w grupie? Bo ani ja ani moi przyjaciele nie mamy na ten temat 偶adnej wiedzy. Dzi臋ki za ka偶d膮 porad臋 i podpowied藕. Pozdrawiam i do us艂yszenia.

Wedaactuage40
    Cz艂onek
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

@1kropelka wrote:

Mi rodzina zapowiedzia艂a ze mam zbiera膰 pieni膮dze na wakacje bo zabieraj膮 mnie na Chorwacj臋 馃榾 By艂o by pi臋knie 馃榾

marz臋 o chorwacji, ale jak dzieci troszk臋 podrosn膮

Panienka2
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Super, dzi臋ki za linka, ch臋tnie sobie spojrz臋. No w grupie niby do 6 os贸b mo偶na do Berlina bardzo tanio dojecha膰, tak przynajmniej pisze na polskiej stronie bahn.com. A osobi偶cie by艂a偶 ju偶 w Berlinie? I jak by艂o? Oczywi偶cie po samych Niemczech je藕dzi si臋 super poci膮gami? O wiele lepiej i wygodniej ni偶 u nas, nie? 馃檪 Do us艂yszenia.

Dorota123
    Uczestnik
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Szwedzkim wybrze偶em w kierunku Oslo? Czy po prostu zwyk艂y rejs?

Melata
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

@Nieidealna wrote:

Dla mnie przesmak wakacji zaraz si臋 zacznie bo na maj贸wk臋 p艂yn臋 w rejs do Szwecji. Genialnie si臋 zapowiada i wszyscy chwal膮. Unity Line ma dobre opinie. Oby pogoda dopisa艂a. A same wakacje to ju偶 na sam pocz膮tek czerwa synek jedzie na ob贸z wi臋c odpoczne psychicznie, a potem w lipcu planujemy jaki偶 wypad rodzinny. Itaka ma fajne oferty bo jakie偶 promocje si臋 zacz臋艂y to b臋d臋 musia艂a popatrze膰 czy jest co偶 wyj膮tkowego dla nas.

Ja te偶 w艂a偶nie my偶la艂am by na wakacje wybra膰 si臋 w艂a偶nie do skandynawi, kusz膮 mnie tamtejsze parki rozrywki, czy te偶 legoland..przegl膮dam w艂a偶nie r贸偶ne opcje na skandynawskiewakacje.pl, mam ju偶 dosy膰 upa艂贸w, w tym roku chc臋 postawi膰 na rozrywk臋, a nie le偶enie na pla偶y 馃檪

Melata
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

Ja znam Eurodisneyland pod Pary偶em, fajna opcja te偶 Tropikal Island w Niemczech. W Brukseli Park mini europy, obok Atomium i aquapark.. Pewnie jest ich znacznie wi臋cej..no ale w tym roku podbijam Skandynawi臋. Na pewno stawiamy na rejs promem, ju偶 sobie sprawdzi艂am wszystkie opcj臋 i najbardziej odpowiadaj膮 mi oferty z Unity Line. Na lipiec jest ekstra promocja 30%taniej samoch贸d+kierowca 256z艂, a ka偶da kolejna osoba do samochodu tylko 59z艂.

manga99
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja chcia艂am popracowa膰 troch臋, 偶eby zarobi膰 na studia, ale mi to chyba nie wyjdzie. Uwielbiam zwiedzanie Krakowa noc膮, wi臋c pewnie na tym si臋 sko艅czy 馃檪 Du偶o ksi膮偶ek, film贸w i seriali 馃檪

Melata
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

@ania33 wrote:

To ja jeszcze dodam ze w okresie wakacyjnym na dzieci czekaj膮 nie tylko sale zabaw na promie ale tez animatorzy kt贸rzy pobawi膮 sie z dzie膰mi, poprowadz膮 r贸偶ne zabawy i zajm膮 si臋 dzie膰mi podczas gdy rodzice p贸jd膮 chocia偶by napi膰 si臋 kawy 馃槈 http://www.unityline.pl/oferta/wszystko/dla-dzieci My偶le ze to fajna opcja zar贸wno dla dzieci jak i rodzic贸w 馃槈

O tego nie wiedzia艂am, to fajnie, 偶e dzieci si臋 nie nudz膮. A jakie s膮 atrakcje na promie dla doros艂ych?

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 47 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋