- AutorOdp.
- 18 listopada 2010 at 16:13
Ja brałam body max bo też mam problem ze spadkiem energii- i było lepiej. Piję też magnez no i niestety dużo kawy.
18 listopada 2010 at 22:55mocna kawa;-)
19 listopada 2010 at 14:52Nie piję kawy i staram się być aktywna…i oczywiżcie zdrowe jedzenie:)
W chwilach kiedy jestem słaba, nie mam na nic siły i ochoty..wypijam magnes 😀
19 listopada 2010 at 15:18A w jakim celu pijesz magnez w takich momentach?Jeżli chcesz w ten sposób odczuć jego działanie to zapomnij, by podnieżć jego stężenie we krwi należy spożywać go przez dłuższy okres czasu czy to w postaci suplementu czy żywnożci w niego bogatej.
pzdr19 listopada 2010 at 15:41Oczywiżcie, że piję magneZ przez dłuższy czas…jeżli czuję taką potrzebę i pomaga!
Gorzka czekolada też jest super… 😀Mam wrażenie Panie Kowal, że się na mnie uwziąłeż…Panie mądralo:)
19 listopada 2010 at 19:12[usunięto_link] wrote:
Oczywiżcie, że piję magneZ przez dłuższy czas…jeżli czuję taką potrzebę i pomaga!
Gorzka czekolada też jest super… 😀A jeżli czujesz potrzebę to raczej jest ona nagła i wtedy przyda się coż „szybkiego”, magnez nie zadziała 🙂 No gorzka na pewno lepsza od mlecznej jeżli mówimy o prawdziwej,a jeszcze lepszy jest proszek kakaowy. Suplementacja myżlę,że zbędna , nie ma sensu się narażać no chyba,że wiążemy z czymż ryzyko niedoborów 🙂
[usunięto_link] wrote:
Mam wrażenie Panie Kowal, że się na mnie uwziąłeż…Panie mądralo:)
Czemu? 🙂
20 listopada 2010 at 13:49No na pewno lepsze to od kawy i red buli 🙂
20 listopada 2010 at 13:56No też nie jestem za redbulami,ale kawa jest zdrowa 🙂
20 listopada 2010 at 13:58A fuj kawa……ja to wkładam do jednego wora z papierochami :/
20 listopada 2010 at 14:20Na jakiej podstawie?
7 grudnia 2010 at 17:33ja ostatnio robię sobie kurację z soków z buraków-pysznie i skutecznie bo już mi oczy siadały od ciągłej pracy przy kompie i zupełnie byłam nie do życia a nie chciałam brać leków
14 grudnia 2010 at 10:34Sok z buraków?? nigdy nie słyszałam o pobudzającym działaniu tych jakże smacznych warzyw:) i nie zauważyłam pijąc barszcz, żeby mi to dodało energii 🙂
- AutorOdp.