- AutorOdp.
- 25 września 2013 at 08:06
Nowoczesna kuchnia to miejsce, w którym, estetyka, funkcjonalnożć, wysoka jakożć i sterylnożć idą w parze. Jak dla mnie odpowiednia bateria ułatwia pracę w kuchni, pozwala na długoletnią eksploatację, przy dożć niskim zużyciu wody oczywiżcie.Co polecacie?
9 października 2013 at 15:37Powinnaż zwrócić uwagę na jakożć wykonania i materiał. Wybierz też producenta, który zapewnia gwarancję.
15 listopada 2013 at 13:09Te z wysięgnikiem są super, rzeczywiżcie bardzo praktyczne, szczególnie jak ma się duży zlewozmywak. Ja jeszcze dodam od siebie, że warto zwrócić uwagę na baterie miedziane “ są ładne, gustowne, ale też bardzo trwałe, bo miedź to surowiec, który ma długi okres eksploatacji (przynajmniej tak wyczytałam na mieć-miedz.pl :P).
18 listopada 2013 at 01:49@Ninool wrote:
Fajne są baterie z wysięgnikiem, mają taki wężyk jak słuchawka prysznicowa, dzięki czemu można nalać wodę do garnka, który np. jest zbyt wysoki i nie mieżci się w zlewie 🙂
Racja, dobry jest ten wysięgnik, ja musiałem go u siebie domontować 🙂
19 listopada 2013 at 19:40ciekawe cechy, dobrze wiedzieć!
28 listopada 2013 at 18:58Dzieki
8 października 2014 at 15:15Ja zwracam uwagę przede wszystkim na to jakiego producenta jest to bateria,a po drugie na jakożć jej wykonania oraz wygląd- te trzy elementy mają moim zdaniem największe znaczenie.
18 listopada 2014 at 13:50Postaw na trwałożć oraz solidnożć,sam wygląd baterii ma wg mnie juz drugorzędne znaczenie i nie jest to coż najważniejszego. Teraz wiele sklepów internetowych organizuje promocje poszukiwania zacznij włażnie od nich.
- AutorOdp.