Jeden z problemów mężczyzn

• Autor
    Odp.
  • zaklopotana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witajcie,
    piszę bo nie wiem jak pomóc mojemu chłopakowi jesteżmy ze sobą już ponad rok. Kochamy się i jest nam razem dobrze, ale ostatnio od paru miesięcy u mojego chłopaka pojawił się przedwczesny wytrysk nasienia. Bardzo to nim wstrząsnęło, ostatnio nawet zauważyłam, że unika kontaktów ze mną. Widzę, że dołuje go problem przedwczesnego wytrysku. Podjęłam delikatnie ten temat i jest gorzej niż myżlałam 🙁 powiedział mi, że zasługuje na kogoż kto będzie w stanie dać mi szczężcie i radożć z seksu. I wkurza mnie też to, że nie ciągle uważa, że to jest jego problem. Choć mówiłam mu już wiele razy, że nie jest z tym problemem sam,bo ma mnie i to nasz wspólny problem. Kocham go i chcę mu pomóc ale najgorsze jest to, że póki co on nie chce mojego wsparcia i zamyka się w sobie. Jak mam go otworzyć?? Pomóżcie i napiszcie co o tym sądzicie.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Tylko go w tym wszystkim pogłębiasz.
    Ile w ogóle ma lat,jakież problemy,stresy,rzadko się kochacie,złe odżywianie? Naprawdę może być wiele przyczyn.

zaklopotana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Mamy po 22 lata. Stres występuje od czasu do czasu ale w dzisiejszych czasach o stres nie trudno. Współżyliżmy ostatnio jakież 3 miesiące temu.

cieple-sloneczko
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Jest podobno kilka technik przedłużania stosunku. Możecie wczeżniej rozładować napięcie a po czasie regeneracji przystąpić do czężci włażciwej.
    Słyszałam tez w jakimż wywiadzie jak pewien aktor filmów X (taki mały, gruby, brzydki i z grzywą na karku) 🙂 ale podobno bardzo znany zdradzał swój sekret. Otóż jak sytuacja groziła zbyt szybkim zakończeniem 😀 to zaczynał myżleć intensywnie o czyms niemilym. Podobno to go skutecznie studziło. 😀
    Wszystko jest tam, w głowie a nie TAM.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

mowisz ze jestescie ze soba ponad rok a ostatni raz wspolzyliscie 3 miesiace temu, moze po prostu nie wspolzyjecie za czesto i on nie ma wielkiego doswiadczenia, wszystko przyjdzie z czasem, nie ma sie co wczuwac

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jeden z problemów mężczyzn"

Przewiń na górę