- AutorOdp.
- 29 marca 2010 at 17:23
Witajcie,
piszę bo nie wiem jak pomóc mojemu chłopakowi jesteżmy ze sobą już ponad rok. Kochamy się i jest nam razem dobrze, ale ostatnio od paru miesięcy u mojego chłopaka pojawił się przedwczesny wytrysk nasienia. Bardzo to nim wstrząsnęło, ostatnio nawet zauważyłam, że unika kontaktów ze mną. Widzę, że dołuje go problem przedwczesnego wytrysku. Podjęłam delikatnie ten temat i jest gorzej niż myżlałam 🙁 powiedział mi, że zasługuje na kogoż kto będzie w stanie dać mi szczężcie i radożć z seksu. I wkurza mnie też to, że nie ciągle uważa, że to jest jego problem. Choć mówiłam mu już wiele razy, że nie jest z tym problemem sam,bo ma mnie i to nasz wspólny problem. Kocham go i chcę mu pomóc ale najgorsze jest to, że póki co on nie chce mojego wsparcia i zamyka się w sobie. Jak mam go otworzyć?? Pomóżcie i napiszcie co o tym sądzicie.29 marca 2010 at 19:01Tylko go w tym wszystkim pogłębiasz.
Ile w ogóle ma lat,jakież problemy,stresy,rzadko się kochacie,złe odżywianie? Naprawdę może być wiele przyczyn.29 marca 2010 at 19:51Mamy po 22 lata. Stres występuje od czasu do czasu ale w dzisiejszych czasach o stres nie trudno. Współżyliżmy ostatnio jakież 3 miesiące temu.
15 kwietnia 2010 at 21:49Jest podobno kilka technik przedłużania stosunku. Możecie wczeżniej rozładować napięcie a po czasie regeneracji przystąpić do czężci włażciwej.
Słyszałam tez w jakimż wywiadzie jak pewien aktor filmów X (taki mały, gruby, brzydki i z grzywą na karku) 🙂 ale podobno bardzo znany zdradzał swój sekret. Otóż jak sytuacja groziła zbyt szybkim zakończeniem 😀 to zaczynał myżleć intensywnie o czyms niemilym. Podobno to go skutecznie studziło. 😀
Wszystko jest tam, w głowie a nie TAM.15 kwietnia 2010 at 22:36mowisz ze jestescie ze soba ponad rok a ostatni raz wspolzyliscie 3 miesiace temu, moze po prostu nie wspolzyjecie za czesto i on nie ma wielkiego doswiadczenia, wszystko przyjdzie z czasem, nie ma sie co wczuwac
- AutorOdp.