- AutorOdp.
- 9 sierpnia 2007 at 20:09
Napisałam do mojego ex , że być może jestem w ciąży jego reakcja była natychmiastowa. Na drugi dzień pojawił się. Zaoferował płatną wizytę u ginekologa.Zapłacił za test ciążowy. Okazało się jednak, że powodem braku mojej miesiączki jest zupełnie co innego. …
Wieczorem przyszedł na kawę. co z resztą sam zaoferował… widziałam jak odpisywał komuż na smsa ” ja tylko przyjechałem po swoje rzeczy” wiem,że nikogo nie ma, ale okłamał również kogoż- kogo nie wiem. Okazał mi wiele czułożci i tyle… Pewnie już więcej go nie zobaczę w moim domu. Pewnie już nigdy nie przytuli tak jak dzisiaj, ale.. dziękuję mu za to,że był.Że w takiej sytuacji nie zostawił mnie samej….Jednak dlaczego to tak boli ?
9 sierpnia 2007 at 21:44Należy mu się ogromny szacunek, niewielu facetów jest w stanie tak odpowiedzialnie się zachować.
Boli na pewno, bo dostrzegasz co miałaż -a już nie masz [być może zupełnie nie z Twojej winy]. Jednak przecież z jakiż powodów się rozstaliżcie. Nie dogadywaliżcie się, miał okropne wady? Cokolwiek to było, zadecydowało włażnie o tym, że nie jesteżcie ze sobą.
Nie ma co wracać do przeszłożci, trzeba się cieszyć tym, co jest!
Życzę szczężcia 😉9 sierpnia 2007 at 21:56Uhh… no i rozdrapała się stara rana… 😕 Plus-nie jestes w ciazy,minus-miałaż namiastke tego,co straciłaż… fuckin’ life is brutal 😕
Twój były bardzo ladnie sie zachował.Szkoda tylko,że sprawiło Ci to ból…
Tak czy inaczej głowa do góry 🙂10 sierpnia 2007 at 06:55A ja mimo wszystko uważam, że to nie tylko odpowiedzialnożć, ciągnie go do ciebie. Może troszkę się zmęczył, chce czegoż innego, ale ciągnie go.
Myżlę, że czas tutaj będzie najlepszym doradcą.10 sierpnia 2007 at 07:05tAK. MOJ EX zachował się bardzo ladne,tylko ja rozumiem ze to ma inny podtekst …. „hjeżli tylko pojawiaja sie sprawy ktore moglyby zwiazac nas na cale zycie,jest troskliwy,mily i opiekunczy. Kiedy zas wszystko sie wyjasnia – ma mnie w nosie.
„Baba z wozu, koniom lżej”
10 sierpnia 2007 at 07:09Nie, faceci, którzy nie chcą byc z daną kobietą czmychają jeżli jest zagrożenie ciąży! Zdarzają sie ci co oferują pomoc finansową lub inną, ale nie przytulają kobiety, nie trzymają jej za rękę. Czułożć jest przypisana do innych odruchów. Daj temu czas.
10 sierpnia 2007 at 07:11Dać czas temu… by to wygasło. On włażnie po to potrzebuje czasu, by nie ratować, a pozwolić spokojnie umrzeć….
Przykro mi,że tak się zmieniły jego stosunki.Zawsze był kochany itd. aż do czasu….
10 sierpnia 2007 at 07:16Faceci to dziwne stworzonka, czężciej niz kobiety gubią sie we własnych uczuciach, ale z drugiej strony trzeba pilnować tych, którzy w ogóle je mają, bo to coraz większy rarytas. Nie jest problemem znaleźć faceta, który odda ci się całkowicie… w łóżku, ale sztuką jest znaleźć faceta, który podaruje ci troszeczkę… swojego życia.
Pomyżl o tym, poobserwuj. Czasami koniec to tylko złudzenie optyczne, jak z horyzontem. 🙂
10 sierpnia 2007 at 07:26Ja Cię poproszę… nie rób mi złudnej nadziei ;]
Po co mam się rozczarować ?10 sierpnia 2007 at 07:47Jak chcesz, a tydzień-dwa czekania (nie z rozmydlonymi oczyma oczywiżcie), może ci wszystko pokazać, w tą czy w tamtą stronę.
10 sierpnia 2007 at 07:57Ok. Jeżeli po dwóch tygodniach się do mnie odezwie.Poprosi o spotkanie, to przyznam Ci rację i pojadę do Ciebie z bukietem kwiatów.
Jeżeli nie odezwie się.. zrobisz to ty ok ? 😉
albo zamiast kwiatków ja poproszę butelkę taniego wina.. .zechlać się wtedy pewnie by się przydało 😉10 sierpnia 2007 at 08:13Ok umowa stoi, będę miła okazję odwiedzić Kujawy, albo ty zamoczyć nogi w morzu 8)
10 sierpnia 2007 at 08:15Moim zdaniem, to normalne, ze facet się p****ął Twoim stanem. W końcu byliżcie jakiż czas razem, łączyło Was uczucie. Nie mógł postąpić inaczej. Z własnego dożwiadczenia wiem, że jest jeszcze na tym żwiecie trochę mężczyzn, którzy potrafią zachować się odpowiedzialnie. Gdybyż faktycznie była w ciąży, on by na pewno Ci pomógł, ale niewykluczone, że robiłby to z poczucia winy i dla dziecka. Sam jednak miałby kogoż innego albo byłby z Tobą- z obowiazku. Takie są realia.
12 sierpnia 2007 at 10:41Zachował się jak prawdziwy mężczyzna. Wiele kobiet pewnie by tak chciało.
A dleczego Ciebie to tak boli? Może podżwiadowmie byż tak chciała?13 sierpnia 2007 at 19:37Ojj chciałabym go bardzo… jednak uczę się żyć bez n iego.
- AutorOdp.