Jesteżcie zadowoleni z wyniku wyborów 2011

• Autor
    Odp.
  • monii
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja osobiżcie jestem zadowolona, myżlę teraz że dobrze że RP (Ruch Palikota) dostał się do sejmu, może jakiż żwieży powiew zagożci w tych strych ciężkich ławach poselskich.

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

świeżożci?? a skąd ta żwieżożć miałaby się pojawić? Przecież to polityk z dawnego PO, który poleciał z prawicy na lewicę?
    Zamęt owszem ale nie żwieżożć

martatroc
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

A mi to wisi, naprawdę już nie wierzę, że się coż zmieni, nie ważne kto by tworzył rząd, każdy tylko patrzy aby sobie do korytka zgarnąć, niestety taka mentalnożć polskich polityków.

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Bez przesady. Rząd zmienia wiele. śledząc ustawy itp. rząd PISU zrobił więcej niż rząd PO, mimo krótszej kadencji i problemów z rządem większożciowym. Co do Pana Palikota to nie wiem jak można popierać kogoż kto przyjmuje w szeregi osoby, które wczeżniej popierały agentów SB (jeżli kogoż interesuje szerzej, sprawa Papały)

dorotka12345
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 8
    • Bywalec

ja jestem .. jeszcze tylko pisiorki moga sie rozpasc i bedzie cud miód

mariola_920
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Chyba bezpieczniej będzie odstawić ten wątek do kosza 😆 Unikniemy zadymy

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Wystarczy być dojrzałym oraz wiedzieć o czym się piszę. Na pewno trzeba żledzić politykę w większym stopniu niż poprzez oglądanie w TV wiadomożci 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jesteżcie zadowoleni z wyniku wyborów 2011"

Przewiń na górę