- AutorOdp.
- 10 października 2011 at 13:41
Ja osobiżcie jestem zadowolona, myżlę teraz że dobrze że RP (Ruch Palikota) dostał się do sejmu, może jakiż żwieży powiew zagożci w tych strych ciężkich ławach poselskich.
28 października 2011 at 21:19świeżożci?? a skąd ta żwieżożć miałaby się pojawić? Przecież to polityk z dawnego PO, który poleciał z prawicy na lewicę?
Zamęt owszem ale nie żwieżożć30 października 2011 at 13:17A mi to wisi, naprawdę już nie wierzę, że się coż zmieni, nie ważne kto by tworzył rząd, każdy tylko patrzy aby sobie do korytka zgarnąć, niestety taka mentalnożć polskich polityków.
9 listopada 2011 at 13:49Bez przesady. Rząd zmienia wiele. śledząc ustawy itp. rząd PISU zrobił więcej niż rząd PO, mimo krótszej kadencji i problemów z rządem większożciowym. Co do Pana Palikota to nie wiem jak można popierać kogoż kto przyjmuje w szeregi osoby, które wczeżniej popierały agentów SB (jeżli kogoż interesuje szerzej, sprawa Papały)
14 listopada 2011 at 13:56ja jestem .. jeszcze tylko pisiorki moga sie rozpasc i bedzie cud miód
15 listopada 2011 at 14:07Chyba bezpieczniej będzie odstawić ten wątek do kosza 😆 Unikniemy zadymy
20 listopada 2011 at 22:39Wystarczy być dojrzałym oraz wiedzieć o czym się piszę. Na pewno trzeba żledzić politykę w większym stopniu niż poprzez oglądanie w TV wiadomożci 🙂
- AutorOdp.