- AutorOdp.
- 9 czerwca 2007 at 12:20
Czy ktoż zna fajne zajęcia jogi w Krakowie?
10 czerwca 2007 at 20:47ja niestety nie, ale koleżanka mojej mamy chodzi na Jogę, zapytam i dam znać.
10 czerwca 2007 at 21:03Bardzo Ci dziękuję 🙂
31 października 2007 at 16:03podobno na debnikach jest super, takie kraza opinie, niestety sama nei probowalam:(
7 marca 2008 at 21:50no coz wydaje mi sie ze to nie jest miejce na reklame tylko na komenatarze osob ktore moga sie podzielic swoimi doswiadczeniami z kursow.
Wracajac do pytania, slyszalam ze jest jakas bardzo dobra szkola na ul.Grodzkiej. ja sama trafilam na zajecia na Florianskiej, lecz po pierwszych zrezygnowalam, poniewaz prowadzacy sprawial wrazenie ze ta joga nic mu nie dala i napewno jeszcze nie osiagnal oswiecenia 😉
11 marca 2008 at 08:07Ja byłam na zajęciach w Yoga International. W tym tygodniu też się wybieram. 😀
18 marca 2008 at 19:03reklama goni reklame. 1 post tej pani 🙂 na tym forum. wlascicielka? 🙂 wiem, troche sie czepiam ale takie podchody mnie wkurzaja
16 kwietnia 2008 at 12:47Na Ruczaju, też jest dobra joga
24 sierpnia 2008 at 11:00tej pani co reklamuje ananday nie polecam sluchac. slyszalam o tej szkole mnostwo fatalnych opinii. takze odradzam wybieranie sie w to miejsce.
20 stycznia 2009 at 15:14Jeżli już o jodze mowa -Nigdy nie bylam zaawansowana w tym – ale widocznie samozapal nie wystaczył.
Słyszałyżcie może albo uczestniczycie w zajęciach z Body Art? – ja zaczelakm kilka tygodni temu i powiem Wam ze są BOSKIE 🙂
3 marca 2009 at 19:38dreptam sobie do anandy i uważam, ze jest swietna. tylko trzeba sie zastanowic co kto czego potrzebuje. czy interesuja nas cwiczenia i rozciagania, czyli joga dla europejczyków (wtedy trzeba sie zapisac do szkoły z metoda Ieengara), czy preferujemy wnikniecie w kulture wschodu (metoda wg Shivanandy, która jest stosowana włażnie w anandzie i w szkole na ul. friedlajna jesli chodzi o kraków). w ogóle to polecam przeczytac ksiazke mircea eliade na temat jogi, zawsze to dobrze wiedziec na jaka sciezke się wchodzi…
3 października 2009 at 15:39czeżć:
ja ćwiczę jogę metodą iyengara. świetnie modeluje sylwetkę i uspokaja umysł, bo koncentruje się na detalach. Bardzo ważne jest jak ćwiczysz, czy starasz się robić dokładnie 🙂 odchudza! i prostuje. Ja jestem z Wieliczki i tu mam swoją szkołę (jakbyż chciała to dam Ci kontakt) ale że pytasz o Kraków, to polecam Krakowskie Warsztaty Jogi na Józefitów. Bardzo dobra i polecana szkoła!14 października 2009 at 13:52a czy to prawda ze joga pomaga na migreny? generalnie nie ma na to sposobu, a joga podobno wpływa jakoż pozytywnie. ktoż wie coż na ten temat?
19 października 2009 at 21:55sam nie cierpię na migreny, ale kilku moich uczniów twierdziło, że faktycznie pomaga na migreny
pozdr.
M.17 listopada 2009 at 14:51[usunięto_link] wrote:
sam nie cierpię na migreny, ale kilku moich uczniów twierdziło, że faktycznie pomaga na migreny
pozdr.
M.Dzięki za odpowiedź:) Ja już nie wiem jak mogę sobie pomóc
- AutorOdp.