- AutorOdp.
- 20 września 2012 at 16:16
znam 🙂 po diecie je kupowałam, bo mają niski indeks glikemiczny, nie zawierają białego cukru, a odkąd schudłam jakoż bardziej na takie rzeczy zwracam uwagę niż kiedyż 😉
20 września 2012 at 19:43A jaki smak najbardziej lubisz? masz swój ulubiony?
21 września 2012 at 12:25Ja włażciwie tylko pitne piję, nie lubię po prostu jogurtów jeżć, taka papka, blee… No i piję te owocowe, które są barwione koszenillą, choć to obleżne, w końcu to robaki…
27 września 2012 at 11:23[usunięto_link] wrote:
A jaki smak najbardziej lubisz? masz swój ulubiony?
kiwi-truskawka, chociaż wiżnia-malina tez jest niczego sobie 😉 dodaję do nich owsiane płatki, takie zwykłe i mam drugie żniadanie do pracy jak znalazł 🙂
27 września 2012 at 20:45Kupiłam wczoraj pierwszy raz bakomę premium Frutica o smaku włażnie truskawki i kiwi. generalnie zawsze wybieram to co truskawkowe 😀 powiem że naprawdę bardzo smaczny, nie bardzo słodki czego w jogurtach nie lubię. słodzony jest tylko owocami więc jak dla mnie w sam raz, dożc mam cukrów prostych wszechobecnych 😀
28 września 2012 at 16:03Nie wiem czy też miałaż takie wrażenie po nim, że jesteż dłużej najedzona niż po zwykłym jogurcie?
28 września 2012 at 19:51owszem, miałam może ciut dlatego że jest jogurtem z tych o większej pojemnożci ale różniez dlatego że energię czerpią z użytych cukrów złożonych – fruktozy, no a dzięki temu IG jest bardzo niskie.
15 czerwca 2018 at 10:19Wejdź teraz na: igortreneronline*pl i wygraj 10.000 złotych!
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie?
Chcesz cieszyć się wspaniałą sylwetką?
Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić?
Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: igortreneronline*pl
I przeczytaj pozytywne opinie zadowolonych klientów !
Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja.
Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko!
Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: igortreneronline*pl
I przeczytaj pozytywne opinie zadowolonych klientów !
Zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego tygodnia!
Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało!
Wejdź teraz na: igortreneronline*pl i wygraj 10.000 złotych! - AutorOdp.