• Autor
    Odp.
  • hardware
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 7
    • Początkujący

elo! Wiecie może jacy faceci są na nowym kalendarzu Cosmopolitana? A i czy wiecie ile kosztuje? Napiszcie prędko bo zastanawiam się czy kupić:]… ale pewnie kupie:] Poprzednie 2 miałam i ten ostatni niezbyt mi przypadł do gustu:p

estera
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

a mnie sie podobal, moze dlatego ze wisial na scianie u kolezanki i nie widywalam go codziennie:)

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Widziałam w kiosku, kosztował chyba 8,90zł. Faceci w sumie podobni do tych w zeszłym roku, ale chyba fajniejsi. Mi się też ostatnio kalendarz nie zbyt podobał. Widziałam w Empiku piękny kalendarz z mężczyznami za 19,00 😈

marysia19
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Mi tam tez Ci faceci sie nie podobali, a pozniejszy kalendarzyk kupiony, mały (z następnego miesiąca) był do góry nogami :P. Ale obłożę sobie w okładkę i będzie dobrze 🙂

bozenka
    Member
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

a moze macie pomysl; gdzie kupic albo samemu zrobic (tak jak koszulki ze zdjeciem) fajny i oryginalny! mam juz dosc tych z empkiku ktore po 3 miesiacach sie rozwalaja (moze prowadze zbyt aktywny tryb zycia) albo okazuje sie ze polowa moich kolezanek takie ma

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

wpisz sobie w wyszukiwarkę kalendarze żcienne i będziesz miała dłuuuugą listę firm, które robią takie kalendarze! powodzenia

bozenka
    Member
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

dzieki
    a kalendarze ksiązkowe tez?

Nadia00
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 28
    • Bywalec