klaunpolska – klaun na urodziny dziecka

• Autor
    Odp.
  • AndrzejWiech
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Ja korzystałem z usług tej firmy, ale nie organizowałem urodzin, a swój żlub. Żona chciała anioły na szczudłach tak więc spełniłem jej marzenie:) Była bardzo zadowolona i zaskoczona. Wychodząc z kożcioła patrzy, a tutaj takie piękne anioły po obu stronach. Mamy żwietne wspomnienia i zdjęcia z tej uroczystożci. Firma solidna, uczciwa, ceny ok, kontakt miałem praktycznie cały czas i sam nie wiem jak to zrobili, że nie zwariowali po tym jak ciągle dzwoniłem i przypominałem o sobie i oczywiżcie wypytywałem o szczegóły oferty:) Polecam 🙂

Kapitanka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

bylam na takich urodzinach, u syna mojego brata, niestety niemal wszystkie dzieci się go baly, biedny klaun, robil co mogl, no ale plakaly, moze byly za male, żrednia wieku wynosila 4-5 lat

olaszym86
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Zauważam, że tego typu usługi są teraz bardzo popularne. Ja też uczestniczyłam w dużej imprezie rodzinnej, gdzie dla dzieci były specjalne atrakcje. Nad koordynacją tego wydarzenia czuwała profesjonalna firma zajmująca się organizacją imprez dla dzieci (również klaun, dmuchańce itd.) – jest to firma [usunięto_link]. Pamiętam, że wszystkie dzieciaki były zachwycone i nikt nie płakał 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " klaunpolska – klaun na urodziny dziecka"

Przewiń na górę